2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دعوامون شد سر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست
شما عجیبی که حاضری بخاطر بچه ای که نیومده بچه ی الانتو دچار بحران کنیالبته مهمه که توافق قبلیتون چی ...

نه اینجوری گفتم که بترسه ، ولی برام عجیبه حاضره از من جدا شده که بچه دیگه ای نباشه 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اونموقع خودش می‌گفت ۳ تا بچه ، الان دیده بچه داری چطوره پشیمون شده

خب با ملایمت صحبت کن باهاش نرم میشه شکر خدا مشکل مالی که ندارید بزرگ کردنش هم که از نصف بیشتر گردن مادره

از یاد رفت قصه ما، یاد ما بخیر .....

خب با ملایمت صحبت کن باهاش نرم میشه شکر خدا مشکل مالی که ندارید بزرگ کردنش هم که از نصف بیشتر گردن م ...

آره بخدا ، بیشتر با منه بچه 

خدایی بچه داری چی داره که اینهمه خانمها دنبالش هستن 

برام فقط سواله 

من چند تا پیج زایمان تو اینستا دارم دایم مطلب میزاره کامنتا رو که میخونم همه میکن بعد از چندین سال از بارداری و زایمان هنوز دارن عوارضش رو میبینند 

چجوری اینهمه سختی نه ماه بارداری و زایمان و شب بیداری و دردسرهای بچه داری و افسردگی بعد از زایمان و هزینه های بچه رو به جون بخرین تازه برای بچه داشتن با شوهرتون دعوا هم کنید 

چرا من هیچ وقت نمیتونم درک کنم 

نه اینجوری گفتم که بترسه ، ولی برام عجیبه حاضره از من جدا شده که بچه دیگه ای نباشه

بخوای منطقی فکر کنی الان همسرت هم فکر میکنه شما حاضری به هر قیمتی بچه ی دیگه ای داشته باشی حتی بدون حضور ایشون توی زندگیتون

اگه مشکل خاصی توی زندگیتون ندارین این مسئله رو تبدیل به بحران نکنین، به مرور زمان با حرف زدن حل میشه

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
خدایی بچه داری چی داره که اینهمه خانمها دنبالش هستن برام فقط سواله من چند تا پیج زایمان تو اینستا دا ...

همه اینارو داره ولی فک کن پیر شی بچه هات دورت باشن چه کیفی میده تا اینکه تک و تنها باشی 

همه اینارو داره ولی فک کن پیر شی بچه هات دورت باشن چه کیفی میده تا اینکه تک و تنها باشی

کدوم بچه واقعا دور والدین تو پیری میمونه 

اونم تو این دوران 

پسرها که وایمیسن ببینند زنشون اجازه میده یا نه 

دخترها هم اگر مهاجرت نکنند یکسری میزنند