2777
2789
عنوان

بچه ها واسه خواستگارم سوال دارم

53 بازدید | 5 پست

بچه ها من یه خواستکار داشتم هی ما میگفتیم نه هی پسره ول نمیکرد 

نزدیک سه بار گفتیم نه باز مادرش رو میفرستاد 

تا اینکه بار اخر اوکی دادیم و اومد باهاش چند ماه رفتم و اومدم

به شدتتتتتت دوسم داشتتتتتت 

نمیدونم چجوری بگم که باور کنید 

چند روز پیش یه سوتفاهمی پیش اومد که فکر کرد من ازش مخفی کاری کردم 

حالا موضوع چی بود : من یک ماهه محل کارمو استعفا دادم و دیگه نمیرم ولی بهش نگفتم دقیق که نمیرم 

اما بهش تو جرفتم میگفتم که میخام از اونجا در بیام و برم جای دیگه شغلم هم ازمایشگاه هست و کار واسم زیاده و میدونست که کار واسم هست

اما از اینکه فک کرده ازش مخفی کاری کردم جواب تلفنم نمیده و جواب پیامم نکیده الان یک هفته شده 

از طرفی نمیگه نکیخامت فقط جواب نمیده

هر چی زنگ زدم و پیام جوابم نمیده

دیگه گفتم بزار برم تو سکوت

اصلا هم خانوادشو نمیفرسته که بگن رابطه تموم شده و این حرفا

تو سکوت مطلق 

من خیلی دوسش دارم

میدونم اونم دوسم داره

اکثرا نظرشون اینه که فعلا داره گربه دم حجله میکشه و داره کم محلی میکنه

به نظرتون برمیگرده ؟؟؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاری به درست و غلط بودن کارت ندارم  اما همین الان اگه وا دادی و منت کشیدی و دست پایین گرفتی دیگه تا آخرش باید هی باخت بدی!الانم دیگه به هیچ وجه پیگیر  نشو!اگرم چیزی سد حرفی زد تو دست  بالا بگیر،بگو قهر یعنی چی،ج ندادن و بی محلی یعنی چی!فکر کردم اونقدر بزرگ و عاقل هستی که بتونی راجب  مشکلاتت حرف بزنی و مسائل بینمون رو با گفتگو حل کنی نه قهر و آشتی!

کاری به درست و غلط بودن کارت ندارم اما همین الان اگه وا دادی و منت کشیدی و دست پایین گرفتی دیگه تا ...

متاسفانه بهش هی زنگ و پیام زدم اونم سکووووووت کرده

میدونم اشتباه کردم ولی دیگه از امشب تصمیم دارم زنگ و پیام نزنممممم به هیچ عنوان تا خودش پیداش بشه

به مظر شما برمیگرده ؟

اخه میدونین چیه جالبه که مادر و پدرش میدونن این اتفاق افتاده خب اگه میخام تموم کنن چرا زنگ نمیزنن خدافظی بفزستن چرا سکوت کردن ؟ خودشم جوابم نمیده و رفته تو سکوت اگه نمیخاست مگه نباید پیام میفرستاد که نمیخام و تمومه ؟ 

با مادر خودم هم حرف زده انقدر مهربون و کودب و خوب جرف زده که خدا میدونه اصلا حرفی از تموم شدن نزده