2777
2789
خانواده شوهر من هر هفته تلپ میشدن ویلای ما دسته جمعی نه کمک میکردن، نه دست تو جیب میکردن، نه محبت بل ...

قبلا به هر قیمتی میخواستم آدمها وکنارم نگه دارم الان اصلا بود ونابود هیچکسسسسس برام مهم نیست از بس کم مهری دیدم 

نه نمیشه بگم ولی میخوام پذیرایی ازشون نکنم درست که فکر نکن خیلی زرنکن

دختر اینجوری میشی پر حرص و عقده از من به تو نصیحت هر وقت مهمون پاشو گذاشت تو خونت روی خوش نشون بده و تلاشتو بکن خوش بگذره بهش اونجایی که نمی‌خوای کسی خونت باشه باید جلوی اومدنش رو بگیری بهتره که اینجوری حتی اگه پذیرایی هم نکنی وقتتو گذاشتی اوناهم اومدن

البته خودت شرایطتو بهتر میدونی من خودم حتی اگر دوستم نداشته باشم اصلا روم نمیشه بگم نیان 

ولی اگه اومدن ساده پذیرایی کردن اصلا اشکالی ندارد اما اخم نکنی ترش رویی کنیا خودتو خسته نکن براشون ولی خوش رو باش

یه رقم غذای ساده بزار و یه سالاد کنارش نوشابه هم سر سفره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره