2777
2789
عنوان

سکوت سکوت سکوت

28 بازدید | 7 پست

هیچی درست نمیشه کاملا منفعلم انگاری خیلی وقته مُردم.تازه نه خیلی وقته! خیلی وقت انگار استخونامم پودر شدن و کسی منو یادش نیست.خیلی کارایی کردم که کاش،اصلا شروعش نمیکردم  و در واقع بیفایده بود. توی لونه ی خودم بودم تنگو خفقان اور بود. از خدا خواستم منو بیاره بیرون اورد ولی متاسفانه کاش نمی اورد:) بی حاصلی برا یک لحظشه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامکمی در مورد خودت بیاندیشجوک نمیگمواقعا این کار رو بکناگر جواب نداد در مورد خودت مدام سوال کن

دیگه حوصلشم نیست

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
عیبی نداره فرصت داری

تموم شد

چی؟؟؟؟

دانشگاهم رو میخوام مرخصی بگیرم دیگه کشش ندارم