2777
2789

بچه ها توروخدا یک قرص لاغری معرفی کنید ده روز بعد عروسی دعوتیم اندازه فیل شدم خجالت میکشم کاش اقوام درجه یک نبودن نمیرفتم توروخدا نصیحت نکنید تاپیک های قبلی توضیح دادم وزنم  اصلا پایین نمیاد توروخدا کمکم کنید 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا ده روز دیگه با جراحی هم لاغر نمیشی عزیزم دیر به فکر افتادی 

مگه اینکه غذاتو کم کنی ورزش کنی که اونم فقط از صورت لاغر میشی 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

کاش خدا از تو بکنه بچسبونه ب من 😑😂عزیزم عطاری برو . مامانم فست فیت هم استفاده کیکرد سبز رنگه ولی د ...

قرصه فست فیت هست ؟تاثیرداره؟کاش میتونستم همش رو میدادم بهت

تا ده روز دیگه با جراحی هم لاغر نمیشی عزیزم دیر به فکر افتادی مگه اینکه غذاتو کم کنی ورزش کنی که اون ...

کاش صورتم لاغر بشم 

عزیزم آخه با عجله بیشتر استرست زیاد میشه 

که همونم باعث پر خوری میشه 

تو این ده روز نوع رژیم و ورزشی رو عوض کن 

شاید از استپ خارج شدی 

من دوهفته س تو رژیم  ۳ کیلو کم کردم 

و اینکه حساااااااابی پیاده روی کن 

عزیزم آخه با عجله بیشتر استرست زیاد میشه که همونم باعث پر خوری میشه تو این ده روز نوع رژیم و ورزشی ر ...

ای خدا اگه بدونی چقدر زجر میکشم 

خب نرو

بیخیال ارزش نداره این همه زجر واسترس

زندگی کن ولبخند بزن به خاطر آنهایی که از نفست آرام می گیرندوبه امیدت زنده هستند وبا یادت خاطره می سازند.نمی دانم در زندگیت"بهترین"چگونه معنا می شودمن همان بهترین را برایت آرزو می کنم.*-*