2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین خ راب ها بیشتر شانس دارن

ولی من نظرم اینه هر کس با مثه خودش ازدواج میکنه ینی اگه تو ادمی خرابی باشی تهش با یکی مثه خودت ازدواج میکنی 

اگه آدم روب راهی باشی بازم با یکی مثه خودت 

ینی هر چی میکاری همون و درو میکنی 

کاری ندارم بعضیا با اینکه کار نکرده نزاشت ولی بازم پارتنر خوب و سر براه گیرشون میاد شاید از شانسه🤷‍♀️

اینایی که گفتی

جَنَم

و

ادب 

رو بهش اضافه کن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
😐

منم همینطور شیلا منم همینطور

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

سلام منم ایمانش برام مهم بود الان بعد ۵سال به عقب برگردم نظرم همینه 

فقط چندتا توصیه برات دارم 1. خواستگارتو خوب بشناس یعد عقد کن 2.فرد مومن هم انسانه و احتمال اشتباه ازش هست نباید خیلی رویایی فکر کنی که چون مومنه خطایی نمیکنه 

3. هر خصوصیت اخلاقی که دوس داری داشته باشه اول خودت اون صفات رو سعی کن انجام بدی 

4. هر کسی که ادعای مومن بودن داره ، رو زود باور نکنید حتما تحقیق کنید ، مشاوره بگیرید و... تا مطمئن به ایمانش بشید ان شاءالله

تعریف هر فرد و هر خانواده ای از ایمان متفاوته 

مثلا من خواستگاری داشتم میگفتن پسرم خیلی مومنه 

بعد که باهاش رفتو امد کردیم فهمیدم چون فقط یه نماز اونم عشقی،/آخر وقت/ میخوند میگفتن مومنه 

اخه دقیقا مشکل اینجاس که شوهر با خدا و با ایمان پیدا نمیشه خیلی کارتو سخت کردی😅😂

منم فقط میگفتم باایمان باشه خیلی دوس داشتم ولی خودم اهل رعایت نبودم ولی دوس داشتم شوهرم خیلی معنوی باشه 

هیچ خواستگار مذهبی برام نمیومد 😅

تا اینکه گفتم هر کس مثل خودشو جذب میکنه برا همین تغییر کردم 

بعد اون خواستگارم شدن حافظ قران و حاج آقا و...😂