meru مدیر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 5181 عنوان اگه بخوام شوهر کنم😍😍اووفف | مشاهده متن کامل بحث + 13951 بازدید | 501 پست نه پولش نه قیاقش نه شغلش نه خانوادش فقط میخوام مومن باشه با ایمان نماز خون باشه شب تا صبح قربونم بره 😶عججججب🤑 امروز | 00:56 56 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 18202 اها میشه از تجربیاتت تون واسم بگید گلم من اگه شانس داشتم که پدر بد و زندگی بد خدا بهم نمیدادکاربرای نی نی سایت خیلی از نماز اول وقت و نماز وتر تعریف می کنن ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 18202 اها میشه از تجربیاتت تون واسم بگید گلم من اگه شانس داشتم که پدر بد و زندگی بد خدا بهم نمیدادکاربرای نی نی سایت خیلی از نماز اول وقت و نماز وتر تعریف می کنن ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
meru مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 5181 یعنی فقط منم که خیلی خوشم میاد از گوسوار برای پسر؟؟😂خیلی زیاد علاقه دارم به این قضیه من وقتی پسرا ختنه میکنن دامن میپوشن خندم میگیره ی بار پسر عمم کلاس هفتم بود میخاست کمک مون قالی بشوره رفت دامن پوشید چون شلوارش پاره شد اینقدر بهش خندیدیممم 😶عججججب🤑
meru مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 5181 گلم من اگه شانس داشتم که پدر بد و زندگی بد خدا بهم نمیدادکاربرای نی نی سایت خیلی از نماز اول وقت و ن ... منم پدرم بده زندگیمم بده بخدا راست میگم ی سر به تاپیک هام بزن مخصوصا سرنوشت مادرم که دوبار طلاق گرفته 😶عججججب🤑
meru مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 5181 گلم من اگه شانس داشتم که پدر بد و زندگی بد خدا بهم نمیدادکاربرای نی نی سایت خیلی از نماز اول وقت و ن ... منم پدرم بده زندگیمم بده بخدا راست میگم ی سر به تاپیک هام بزن مخصوصا سرنوشت مادرم که دوبار طلاق گرفته 😶عججججب🤑
meru مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 5181 همچین شوهری پیدا نمیشه خودتو خسته نکنی🤣🤣🤣 من توقعاتم خیلی پایینه اگر این فرد پیدا نمیشه پس بقیه که توقعاتشون بالاس چی کاش پیدا بشه گلم 😶عججججب🤑
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 18202 منم پدرم بده زندگیمم بده بخدا راست میگم ی سر به تاپیک هام بزن مخصوصا سرنوشت مادرم که دوبار طلاق گر ... نیاز ب قسم نیس میدونم و درک میکنمحتما نماز اول وقت و نماز وتر بخونمیگن نی نی سایتی ها برا انتقام از کسی که در حقتون ظلم کرده دعای سمات و سوره فیل و زیارت عاشورا و دعای علقمه خوبن ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
meru مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 5181 ن بابا همش خونم مثل زندانیاممنون فدات همچنین بخدا منم 😶عججججب🤑
meru مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 5181 نیاز ب قسم نیس میدونم و درک میکنمحتما نماز اول وقت و نماز وتر بخونمیگن نی نی سایتی ها برا انتقام از ... چه موقه خوبه خوند ؟؟ 😶عججججب🤑
منممممم عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 151 من توقعاتم خیلی پایینه اگر این فرد پیدا نمیشه پس بقیه که توقعاتشون بالاس چی کاش پیدا بشه گلم اخه دقیقا مشکل اینجاس که شوهر با خدا و با ایمان پیدا نمیشه خیلی کارتو سخت کردی😅😂
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 18202 چه موقه خوبه خوند ؟؟ زیارت عاشورا و دعای علقمه هر روزبخون تا زمانی که کامل حاجت روا شدی ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
meru مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 5181 اخه دقیقا مشکل اینجاس که شوهر با خدا و با ایمان پیدا نمیشه خیلی کارتو سخت کردی😅😂 خخخخ راست میگیخب واسه همین همچین ویژگی انتخاب کردم پسرا امروزی بقول خودمونیا پرنسس شدن 😶عججججب🤑