2777
2789
ایشالا حاجت روا بشی گلم همه چی به شانسه مادرم شانس نیاورد دعام کن شوهرم انسان درستی باشه خوشبخت بشم ...

پدر خودمم شکاک و کتک می زنه و خسیس و بد دله و بد اخلاق و.. هست خواهرمو ب زور چوب شوهر داد، خودمم ب زور شوهر داد

کاش عدالت باشه این دنیا و زودتر پدرم و عمه هام و عموهام و شوهر خواهر سابقم و شوهر سابقم بمیرن..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
فدات بشم تایپیک طلاق زدی خبر بده

هنوز نیومده منو بگیره کاش پیداش کنم بیاد بگیره منو از این خونه فرار کنم 

با اینکه توقعاتم پایینه اونوقت پسرا میگن توقعات دخترا بالااااااااس 

خودشون نمیخان زن بگیرن گردن ما میندازن

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تجربی ام منم هدفم اینه اما همه منصرفم میکنن مثل تاپیک الانم همه ذوقمو کور کردن حز دو سه نفر ک دع ...

وا چراااااا پزشکی که خوبههههه.چرا منصرفت میکننننننن.ن اخه یکم فانتزی حرفتو به بقیه منتقل کردی.ازدواجو ادم باید به دل خودش بکنه نه به خاطر حرفای بقیه.مثلا من دوس ندارم زیر بیست و چهار عروس شم و سلیقمم مردیه که خوش تیپ و خوش هیکلو مهربون باشه.پولشم جوری باشه که دستمون به دهنمون برسه.اخه شوهر که همش نامزد بازیا ی دوران عقد نیست.بچه هست پختو پز هست استقلال خودت هست.خورد خوراک اجاره خونه و هزار مشکل دیگه و اگه تو اینا برات مهم نباشه خب برای اون طرف که مهمه.و اون طرف از تو انتظار همفکری داره.بقیه میخواستن بگن ک شوهر فقط قربون صدقه اینا نیس.کلی مشکل دیگم هس.ولی ایشالله هممون عاقبت بخیر شیم.مخصوصا خودم و خودت.♡

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

چقدر باحال گفتی الان خیلی ناراحتم بعضیا تون مسخرم کردینبا اینکه توقعم پایین بود هیجکس نیست اینطوری ...

عزیزم شوخی کردم باهات ناراحت نشو❤️

و اینکه اینو بدون تو این زمینه‌ی ازدواج هرچی پیگیر باشی بیشتر موقعیت از دستت در میره.

یعنی خیلی نباید دغدغه‌ی ازدواج داشته باشی چون نتیجه‌ی عکس داره.

برای خودت درس بخون یا کار کن و روی خودت تمرکز کن به موقعش با يکی آشنا میشی و تصمیم به ازدواج میگیرید.

بیخودی هم به خاطر حرف چهار تا آدم بی مغز توقعاتت هم پایین نیار چون تعادل همیشه بهترین گزینه ست.

نه خیلی پر توقع باش و نه خیلی کم توقع یه چیز میانه.

پول، شغل، خانواده خوب، اخلاق خوب، فرهنگ و آداب خوب و... همه ی اینا برای یک ازدواج خوب لازمه و تو نباید نسبت به هیچکدومشون کاملا بی توجه باشی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

هنوز نیومده منو بگیره کاش پیداش کنم بیاد بگیره منو از این خونه فرار کنم با اینکه توقعاتم پایینه اونو ...

عزیز دلم از ته دلم دعا میکنم یه همسر عالی و عاشق نصیبت بشه 

ولی از من متاهل بشنو معیارهات برای ازدواج زیبا هستن ولی کافی و عقلانی نیستن و مثال از چاله در اومدن توی چاه افتادن هیچ وقت برای ازدواجت که سرنوشت سازترین مرحله زندگیت اینجوری از روی احساسات تصمیم نگیر 🩵🩵🩵🩵🩵

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پدر خودمم شکاک و کتک می زنه و خسیس و بد دله و بد اخلاق و.. هست خواهرمو ب زور چوب شوهر داد، خودمم ب ز ...

ببین  گلم درکت میکنم تنها نیستی 

منم همین طورم

بابام معتاده خب بعد اگر خاستگار بیاد واسم که مثلا سیگار نکشه یا کار کنه بابام مخالفت میکنه  میگه اینا مرد نیستن 

چجور بهت بگم بابام یکی مثل خودشو قبول داره 

واسه همین خاستگار خوب ندارم اصلا بهتر بهت بگم خاستگار ندارم 

مادرمم واسه همین طلاق گرفت  میدونی از وقتی مادرم رفته بابام چیا بهم میگه مثلا اون صری سر کباب بهم گف جن ده و .... 

تاپیک  شو گذاشتم  همینکه دلداریم دادید واسم کافی بود 

شاید چون پدرم واسم پدری نکرده اینقدر توقعاتم پایینه 

😶عججججب🤑

قربونت برم مرسی گلمشما متاهلی؟؟ اگر هستید بنطرتون مهم ترین ویژگی که یک مرد جذب زن میشه چیه؟

بله عزیزم

هر مردی از یه ویژگی خوشش میاد ،من همسرم از ارومی و نجابت قبل ازدواج خوشش میومد (منظورم از آروم ،مظلوم و کم حرف یا بینمک نیست)،از کسی که بهش ارامش بده ،بعد ازدواج هم از زنی که به خودش برسه و همون ارامش  و داشته باشه ،اما این تو مردا متفاوت هست

ازدواج خیلی خوبه من امشب از ته دل دعا کردم یه ادم فهمیده و با احساس مثل خودت سراغت بیاد عزیزم

اره گوشواره میندازن بخدا ابرو هم بر میدارن نمونش داداش خودم

چند روز پیش مجلس عزایی رفتم ک صاحب عزا گوشواره بزرگ تو گوشش بود،ناخوداگاه نگاه کردم ب گوشواره اش،فهمید😁

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
عزیز دلم از ته دلم دعا میکنم یه همسر عالی و عاشق نصیبت بشه ولی از من متاهل بشنو معیارهات برای ازدواج ...

شاید  بخاطر اینکه پدرم بهم محبت نکرد اینقدر کم توقع هستم ؟! 

ببینید بابام اصلا تابحال حتی یک کلمه عزیزم هم بهم نگفته تا بوده همش فحش کتک 

مادرمم بخاطر خوشبختی ما سه تا اقدام به طلاق گرفت  

من بخاطر بابام هیج وقت تابحال خاستگار خوب نداشتم 

بابامم که بخاطر پول حاظره بچه خودشو بفروشه 

مثلا نزاشت من برم دانشگاه 

وگرنه الان  بخاطر فرار از خونه فکر شوهر نمیکردم

😶عججججب🤑

چند روز پیش مجلس عزایی رفتم ک صاحب عزا گوشواره بزرگ تو گوشش بود،ناخوداگاه نگاه کردم ب گوشواره اش،فهم ...

اره  من که الان گوشواره تو گوشم نیست رفیق داداشم که میاد دنبال داداشم باهم میرن بیرون پسره خط چشم کشیده بود از داداشم پرسیدم پدرام چرا خط چشم کشیده داداشم میگه تو چرا نگاش کردی  غیرتی شد خخخ

😶عججججب🤑