2777
2789
من میخوام شب تا صبح

شب تا صبح که قربونت نمیره به جاش...دهنمو باز نکن لطفا😁

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
از خدای بی نهایت کاملترین رو بخواد شوهر من همه چی میخره تفریح میبره و....ولی از دماغمون در میاره خون ...

بابا  من از شوهر شما بدتره 

خوبه شوهرت معتاد نیست بازم جای شکر داره اما میدونم خیلی ازیتت میکنه 

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه بخوام شوهر کنم

قیافش 

قد و هیکلش

پولش

اوففففف

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

رشتتت چیه؟؟

هنوز هیچی.ولی اگه خدا بخواد پزشکی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

شب تا صبح که قربونت نمیره به جاش...دهنمو باز نکن لطفا😁

همه میگن شوهر خوب نیست بخدا دلسردم کردین مگه من چه گناهی کردم اخه چرا یکی خوب پیدا نمیشه؟؟؟ یعنی مشکل از کجاست حتی همی که ایتقدر توقعم پایینه یکی نمیاد بعد پسرا میگن دخترا توقعشون بالاس

😶عججججب🤑

هنوز هیچی.ولی اگه خدا بخواد پزشکی

منم تجربی ام 

منم هدفم اینه اما همه منصرفم میکنن مثل تاپیک الانم همه ذوقمو کور کردن حز دو سه نفر ک دعد کردن عاقبت ب خیر شم

😶عججججب🤑

سفارشتون با موفقیت ثبت شد ✅️

ولی متأسفانه کشتی حامل اجناس هنگام ارسال غرق شد و سفارشتون کف دریا ته نشین شد.

ممنون از اینکه به ما اعتماد کردید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

سفارشتون با موفقیت ثبت شد ✅️ولی متأسفانه کشتی حامل اجناس هنگام ارسال غرق شد و سفارشتون کف دریا ته نش ...

چقدر  باحال گفتی 

الان خیلی ناراحتم بعضیا تون مسخرم کردین

با اینکه توقعم پایین بود هیجکس نیست اینطوری بیاد برام  بعد پسرا میگن دخترا دنبال پولن کو کجا من دنبال پولم؟

😶عججججب🤑

مثلا شغلش چی باشه؟؟؟ کاش خسیس از اب در نیاد گلم ایشالا بهش برسی

فرقی نمیکنه پولدار باشه ، شغلای آزاد اکثرن پولدارن😂شغل دولتی باید تا آخر عمر نون و رب بخوریم😂😂😂😂

نه دیگه واسه من خرج میکنه😎مثلا خانومشمااااا😂😂

فداتشم عزیز دلم💋

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

احساسات و وفاداری و اخلاق برات خیلی مهمه ،به نظر منم یه زن برای خوشبختی فقط به این چیز ها از طرف مرد ...

قربونت برم مرسی گلم

شما متاهلی؟؟ اگر هستید بنطرتون مهم ترین ویژگی که یک مرد  جذب زن میشه چیه؟

😶عججججب🤑

فدات بشم تایپیک طلاق زدی خبر بده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چرا میخندی؟؟خوب ارزو همه دختراست میترسم شوهر نکنم

آرزوی همه‌ی دخترا قطعا شوهر نیست😑

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.