2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعاااا؟؟؟؟؟ من میترسم

بیخیال شو

فقط باعقلت انتخاب کن

من احساسی عمل کردم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

امیدوارم یه شوهر مومن واقعی نصیبت بشه پولدار با شخصیت با خانواده با اخلاق مهربون 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

فقط میخوام مومن باشه با ایمان نماز خون باشه 

شب تا صبح قربونم بره

حالا چرا شب تا صبح🤐🔞😂
مگه صبح تا شب چشه

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           

من دارم یه خواستگار اینجوری شدیدا هم سیریش و بگیره

۲تا شغل خوب داره خانواده خوبی داره باسواده خیلی خوش اخلاقه و واقعا دوسم داره مومنم هست

اما ۳تا ایراد داره که خیلی برام بولد شدن

عزیییییزم   اینا فانتزی های مجردیه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

عزیزم،خدا خیلی بخشندس.به کم قانع نشو.همش بگو خدایا یه شوهر مومن،خوش اخلاق و زن ذلیل،سالم،پولدار،زیبا،باخانوداه ازت میخوام.میده بهت.

از خدا کم نخواین،خدا خیلی بخشنده و داراست

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

عزیزم،خدا خیلی بخشندس.به کم قانع نشو.همش بگو خدایا یه شوهر مومن،خوش اخلاق و زن ذلیل،سالم،پولدار،زیبا ...

تو چجوری دعا کردی براورده شد عزیزم؟

😶عججججب🤑