2777
2789
مادرشوهرم با اینکه نزدیکه کمک نمیکنه بهم....فقط مادرمو دارم کمکی که اونم سر بچه اولم خییییلی کمک حال ...

عزیزم نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی شرایط سختی پیس روته زایمانت چیه؟من سزارین بودم روز دهم دیگ کامل سرپا شدم اما چون یکم ادم وسواسیم حالم بد نیشد خونه بهم ریخته باشه تایمی ک دخترم میخابید زود بلند میشدم خونه رو مرتب میکردم اوایل پسرم خیلی حسادت میکرد حتی میگفت بهش شیر نده واقعا روزای سختی بود خودمم یکم افسرده شده بودم اصلا سر سازگاری با شوهرم نداشتم

دختری از تبار لر😍
دقیقا اختلاف سنی پسرهای منو دارن.من خودمو برای اوضاع داااغون آماده کرده بودم، ولی از چیزی که فکر میک ...

امیدوارم برای من هم همینطور باشه و راحت تر از چیزی ک فکر میکنم پیش بره ممنون عزیزم 🫶 

دیوانه و دلبستهٔ اقبال خودت باش..😌🌻💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم 3 سال 7 ماهشه بچه دومم حامله م اوایل بهمن زایمان می کنم

بسلامتی ایشالله دختر شما بزرگتره..پسر من داره سه سال رو پر میکنه که وارد چهار سالگی بشه ...دختر شما داره چهار سال رو پر میکنه که وارد پنج بشه

ممنونم عزیزم بله میدونم حداقل تا چند ماه حتی یکسال اول خیلی سخت میگذره🥲🥲

کوچیکه من الان بیست و دو  ماهشه ببین از صبح با دختر م بزن بزن دارن تا شب منم یه سر جییییییییغ نکن، نزن، له شد، مرد ،🤣🤣🤣🤣🤣خدا  بچه هاتون حفظشون کنه . کار خوبی کردی دومی آوردی تو این دنیا گناه دارن تنها بمونن. به سختیش می ارزه

عزیزم نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی شرایط سختی پیس روته زایمانت چیه؟من سزارین بودم روز دهم دیگ کامل سر ...

سزارین هستم اره تا ده روز مادرم هستش...

منم مشکلم اینه اگه خونه بهم ریخته بشه یا مثلا ظرف نشسته داشته باشم یا اینکه عادت دارم سرویس بهداشتی رو هر روز بشورم اگه این کارا انجام نشه بشدت کلافع میشم اما باید رو خودم کار کنم ریلکس تر بشم نسبت به وضعیت خونه ...البته سر یچه اولم هروقت میخوابید منم میگرفتم میخوابیدم اما با این یکی نمیشه چون ممکنه بچه اولم بیدار باشه و نذاره من بخوابم

بسلامتی ایشالله دختر شما بزرگتره..پسر من داره سه سال رو پر میکنه که وارد چهار سالگی بشه ...دختر شما ...

هی خواهر جان  چند ماه فرقی چندانی نداره  بچه کوچیک باشه جونتو میگیره بچه تا به عقلش نیاد اذیت میکنه  الان اینقدر بچم اذیت میکنه بچه دوم هم بیاد فکر کنم بیشتر روم فشار بیاد 

فقط یه چیزی هم بگم، من بچه رو کنار خودم میخوابوندم و تو همون حالت خوابیده بهش شیر میدادم. می‌دونم که میگن کار درستی نیست و ... ولی اگه این کارو نمی‌کردم فکر کنم واقعا کم میاوردم دیگه.

سزارین هستم اره تا ده روز مادرم هستش...منم مشکلم اینه اگه خونه بهم ریخته بشه یا مثلا ظرف نشسته داشته ...

ان شالله ک این روزای سخت زود میگذرع فقط دعا کن نوزادت کولیک و رفلاکس نداشته باشه ک کلافه میشی دختر من تا دوماهگی شبا اصلا نمیخابید بعو از اون یکم خابش تنظیم شد 

دختری از تبار لر😍
فقط یه چیزی هم بگم، من بچه رو کنار خودم میخوابوندم و تو همون حالت خوابیده بهش شیر میدادم. می‌دونم که ...

دقیقا سر بچه اولم همین کارو میکردم خودمم این سری باید یکیشون یه سمتم بخوابه یکیشون یه سمت دیگم.....باید تلاش کنم ببینم میتونیم کاری کنیم بچه اولم کنار باباش بخوابه که من راحت تر باشم

ان شالله ک این روزای سخت زود میگذرع فقط دعا کن نوزادت کولیک و رفلاکس نداشته باشه ک کلافه میشی دختر م ...

عزیزم مگع میشه بچه ای کولیک نداشته باشه اخه بنظر من محاله چون دستگاه گوارششون در حال تکمیل شدنه.... پسر اولم تا دو سه ماهگی واقعا اذیتم میکرد حدودا از چهار ماهگی خوب شد