من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نمیشه این برداشت و داشت که خودت و جمع کن و رسمی حرف بزن و حدت و بدون؟
عزیزم شما هم رسمی صحبت کردی گفتی آقای فلانی
نگفتی ک فلانی جون
اون اقاهم اگه میگفتم سلام سپاس گذارم چی اونوقت چ برداشتی میکردی؟؟؟این رسمی نبود؟ ؟؟
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
عزیزدلم شما کار ب اینش نداشته باش کارتو بگو و تمام
بخدا اون حتی روحشم از این موضوع خبر نداره فقط ما دخترا هستیم ک دوس داریم مسائل رو سختش کنیم
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
راستش از یکی از دوستاش شنیدم از من خوشش میاد چون خیلی بدرفتاری کردم می ترسه بیاد جلوحالا من یکم اومد ...
عزیزدل خواهر 💋
حالا شما کارتو بگو ک ۳ نشه ب قولی
بعد ب امید خدا حضوری کم کم شل کن ن ی دفه ای ک هوا برش داره
راستش از یکی از دوستاش شنیدم از من خوشش میاد چون خیلی بدرفتاری کردم می ترسه بیاد جلوحالا من یکم اومد ...
بعد حرف دوست واشنارو زیاد بهش تکیه نکن اگه بخواد خودش میاد جلو