2777
2789
عنوان

از خنده دارترین سوتی ها😂

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم سوتین جک دار بخرم با مامانم بودم فروشندهه اورد بعد مامانم چپ و چارشو نگاه کرد گفت جک دار جک دار که میگفتی اینه؟گفتم ن کلید داره میرنی میبره بالا بعدم خودم و فروشنده هار هار خندیدیم😂

یه بارم مانکن و بغل کردم مث زیارت دس بش میزدم میگفتم وایی چه لباس خوشگلی دیدم تکون خورد پسره احمق نمیدونم چرا مث مجسمه ها بود منم سریع فرار😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

وای یه مهمونی خونشون دعوت بودیم به همه دست دادم تا رسیدم به یه خانم های فامیلشون که کنار همسرش بود 

اصلا حواسم به محرم و نامحرمی نبود دست دادم اون دستشو جلو نیورد میدونستم یه چیزی اینجا اشتباهه ولی این که چیه را نمیدونستم گفتم چرا دست نمیده رد شدم به یه نفر دیگه دوست دادم و تو ذهنم میگفتم بی ادبی شد من اینو رد کردم و دست ندادم خواستم برگردم که بعد بیخیال شدم.

وقتی نشستم فهمیدم چیشده

از اون م قع هروقت میبینمش و یاد دست دادنه میوفتم میخوام یجوری سر صحبت باز کنم که چی گذشت ولی نمیشه

�😮‍💨

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

یه بار دریه خونه باز بوده مامانم و زن داداشم میرن خونه بنده خدا میشیننن تو خونه بعد😂خخخ میبینن همه اهالی خونه باتعجب نگا اینا میکنن میگن درخدمت باشیم همسایه چیزی شده؟بعد مامانم و زن داداشم میگن پس کی روضه شروع میشه میگن اشتباه اومدین تو خونه پایینتره😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️