2777
2789

دخترم سه سالشه خیلی اذیت شدم تا بزرگش کنم خود دخترم خیلی آرومه ولی شوهرم کافی بود باد از بغل بچه رد بشه دادو هوار بیرون میریم تو بغلش میگیره میبره و میاره

حالام شنیده انفولانزا اومده الان دوهفتس نذاشته دخترم بیرون ببرم همش میگه خونه امن ترین جاس

خسته شدم با من کار نداره هرجا برم ولی دلم بره دخترم میسوزه اصلا نمیزاره زندگی کنه

تا میخوره زمین هزاربار غر که چرا بچه افتاد 

حتی یبار سرش آروم خورد به داشبورد ماشین جوری دعوامون شد من ۱۱شب درماشین باز کردم،زد بغل پیاده شدم بزور اومد دنبالم برگردوند

نمیدونم چیکارش کنم این چجور علاقه آیه اخه

ببخشید ولی شوهرتون بیمار هستن به نوعی

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید بعدا ولی بزرگتر شه آرزوت میشه باباش بهش برسه

فعلا تحمل کن

بابای من که آرزوی مرگ منو داره کاش برآورده شه آرزوش

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
ببخشید بعدا ولی بزرگتر شه آرزوت میشه باباش بهش برسهفعلا تحمل کنبابای من که آرزوی مرگ منو داره کاش بر ...

اصلا مارو به حال خودمون نمیزاره اخه نگرانیمحدی داره اصلا نمیزاره زندگی کنه دخترم

این افراد تحمل ناکامی رو ندارن نمی‌خوان هیچ چیز از حالت ایده‌آل خارج بشه موقع مدرسه میخواد چیکار کنه

همون میگم هرروز میخای بری سرکلاس بشینی باهاش چرا ولش نمیکنی

بگو دو سه سال دیگه بره مدرسه چطوری یاد بگیره از پس خودش بربیاد  ی ادم بی دستو پا بارش نیار تو مدرسه هزار بار زمین میخوره رخمی میشه کثیف میشه مریض میشه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
ویروس جدید اومده دخترتم کوچک این یکیه راست میگه بفیشه بگو خودت وایسا خونه نگهداری کن ازش من میرم جا ...

به من میگه برو البته الان زمستونه کارش کمه 

ولی دخترم دوهفتس خونس همش میترسم متروی بشه