2777
2789
عنوان

شوهرم رو دخترم وسواس داره کلافه شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 21 پست

شوهر منه یه کم اینجوری هست رو بچمون اما نه دیگه مثل همسر شما در حد وسواس گونه.....با من بریم بیرون چندین بار زنگ میزنه حواست به بچه باشه ...مراقب باش  و فلان....‌یه بار پسرم تو صندلی آهنی پاش گیر کرد دقیقا همون لحظه به خالم گفتم وای اگر باباش اینجا بود این صحنه رو میدید همون لحظه همسرم زنگ زد😟و گفت مراقبش هستی دیگه منم گفتم آره نگران نباش ....پسرمم پاش کبود شد 🥲

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
حق داری اینم اینجوریهولی دیگه خانومش اهمیت نمیده به حرفاش کاره خودشو میکنه🤐

منم خیلی جلوش وایمیستم

ولی تا میایم بریم بیرون یه چی میگه عصاب من کلا بهم میریزه همه حواسش ۶دنگ به بچس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منه یه کم اینجوری هست رو بچمون اما نه دیگه مثل همسر شما در حد وسواس گونه.....با من بریم بیرون چ ...

دقیقا شوهر منم 

یبار رفتیم شمال شوهرم نبود 

وای انگار غول آزاد شده 

دخترم انقد با شن و ماسه بازی کرد ‌

داشتم فیلم میگرفتم میگفت ببین باباش اینجا بود یه قشقرقی بپا میکرد 

منم خیلی جلوش وایمیستمولی تا میایم بریم بیرون یه چی میگه عصاب من کلا بهم میریزه همه حواسش ۶دنگ به بچ ...

خودتم حساس شدی به رفتار شوهرت باید بی اهمیت باشی عزیزم هرچی گفت از این گوش بگیر از اون گوش بده بره

متاهل🧸

به من میگه برو البته الان زمستونه کارش کمه ولی دخترم دوهفتس خونس همش میترسم متروی بشه

حالا سه سالشه ماسک براش بزن ببرش وقتی نیست ببرش بیرون یه دوری بزن بیارش بهش نگو که بردیش بیرون