2777
2789
عنوان

کجا شوهر پولدار پیدا کنم

722 بازدید | 70 پست

سلام خوبین من تو محله پایین زندگی میکنم ۲۰ سالمه انصافا خوشگلم باشگاهم میرم جای خونه اندامم خوبه دلم یه شوهر پولدار میخواد ولی زیاد بیرون نمیرم فقط از خونه میرم تا باشگاه و برمیگردم کجا برم که شوهر پولدار پیدا کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم پولدارا با پولدار میرن 

اول موقعیت اجتماعیتو ببر بالا با تحصیلات خفن شاید شد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

اگه فهمیدی به منم بگو تا با هم بریم یه چی تعریف کنم ما یه دوستی داشتیم همیشه آرایش و تیپ میزد می‌رفت فرودگاه که مردای پولدار عاشقش بشن ما اینو مسخره میکردیم به یک سال نکشید با یه مرد ایرانی ساکن دبی ازدواج کرد سر تا پاش گرفته طلا همون تو فرودگاه هم آشنا شد میگم شانس ملت رو نگاه

عزیزم پولدارا با پولدار میرن اول موقعیت اجتماعیتو ببر بالا با تحصیلات خفن شاید شد

من اینو قبول ندارم خیلی از دوستام با مردای پولدار ازدواج کردن و حتی از لحاظ. زیبایی هم معمولی هستن عزیزم چیزی میخواد بنام پیشونی