2777
2789
عنوان

کجا شوهر پولدار پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 70 پست
شانس باید باشه خواهر 😂😂

برو خوب فکر کن ببین از کجا پسر با شخصیت گیر بیاریم حالا پول هیچی 🤣😂😂بخدا من اقد خرم یه پسر ببینم با شخصیت باشه و اخلاق و رفتار خوبی داشته باشی پا به پاش کار میکنم و تلاش میکنم تا بسازیم ولی اگه هم شخصیت داشته باشه هم پول که عالی میشه واو 

من خودم اونجا بزرگ شدم نمیدونم چند سالته شاید رویا پردازی کنی ولی تقریبا سن کم خودم ماشین لکسوس بابا ...

من مگ میخوام برم الهیه هالا توهم جدی گرفتی😅🤣🤣🤣

شوخی بود

ولی شوهرم پولدار نباشه کنسله🧑‍🦯‍➡️🧑‍🦯‍➡️🧑‍🦯‍➡️🧑‍🦯‍➡️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست میگی عزیزم ولی من خیلی آدمای معمولی رو دیدم زن چجور آدمایی شدن دختر خاله مامانم نه درس خونده بو ...

حرفتو قبول دارم شانس برای خیلیا هست ولی قبول دارم اینو ادم باید به یه نحوی تو جامعه باشه برای مثال دوستم مربی تنیس بود شاگرداش پولدار بودن اخرم با شاگردش ازدواح کرد منظورم اینه اسی باید تو جامعه باشه نه همش رویا پردازی کنه

بعدم خیلیا بعد ازدواج متاسفانه تحقیر میکنن اینو خیلی دیدم که میگن تو هیچی نبودی ما ادمت کردیم متاسفانه این موردو خیلی دیدم ولی اگ مثلا طرف دکتری مهندسی وکیلی باشه قطعا ارزشش برای خانواده شوهرشم بیشتره

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
برو خوب فکر کن ببین از کجا پسر با شخصیت گیر بیاریم حالا پول هیچی 🤣😂😂بخدا من اقد خرم یه پسر ببینم ...

انشالا بلاخره یه شوهرپولدار گیرم میاد یا حداقل یکی که آدم باشه و اخلاق داشته باشه

حالا از شوخی گذشته اما شوهر پولدار کردن وقتی خوبه مه بابای شما پولدارتر از شوهرت باشه!!!!اختلاف طبقا ...

دقیقا من حقوق پددشوهدم ۶ تومن از بابام بیشتره

اشک منو دراوردن برچسب فقیر زدن و دائم تحقیر و سرکوفت

نمیدونن حقوق زیر ۲۰ همه زیر خط فقرن همه باهم فقیریم😅

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من مگ میخوام برم الهیه هالا توهم جدی گرفتی😅🤣🤣🤣شوخی بودولی شوهرم پولدار نباشه کنسله🧑‍🦯‍➡️🧑‍🦯‍ ...

نه واقعا خیلیا متاسفانه تو سایت امید دارن که برن دور دور 😑

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
حرفتو قبول دارم شانس برای خیلیا هست ولی قبول دارم اینو ادم باید به یه نحوی تو جامعه باشه برای مثال د ...

دقیقا فقط شانس 

من واقعا شانس اوردم فقط شااانس همیشه شاکرگ بخاطرش

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اونجا بیشتر بچه های نمایشگاهی هستن اصلا گرگ بارون دیده شدن اون سنتا نرو!!!لااقل پارک ملت بیا شاید یه ...

نه من که الان نامزد کردم برای ۶ ۷ سال پیش خودمو تعریف میکنم که کمتر کسی اونحاها میرفت میخوام بگم که دخترامون گول نخورن

مثل شما با ماشین لوکس ددی😅🤣🤣🤣

اره واقعا من خودم از جوگیرای چند سال پیشم😂😂😂😂