2777
2789
عنوان

درموندگی تو بیمارستان

988 بازدید | 72 پست

سلام خواهران من بچم 15روز بود اسهال شدید داشت شوهرم دکتر نمی‌برد یبار پول قرض کردم بردم دکتر خوب نشد دیگ کارش به بی هوشی کشید شوهرم مارو به امون خدا گزاشت رفت سربازیش الان پنچ روز بیمارستان بچمو بی هوش آوردم بیمارستان تک تنها با کارت خالی چندین روز بی پول گرسنه تک تنها بیمارستانیم از داداشمم خاستم اونم داشت گف ندارم شرمنده شوهرم ن میاد ن پولی میده از روز ترخصیش میترسم پولش از کجا بیارم بنظرتون بیمارستان جایی هس برم رایگان برای من حساب کنن همین دیشب از بی کسی گفتم خودم از پنجره پرت کنم تا چشمم به پسرم افتاد کوچیک با اون دستایی کوچیکش باز منصرف شدم آخه بدبختی تا این حد ادم نتونه‌ یه چایی برای خودش بهره😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا نجاتتون بده بیمارستانهای دولتی بخش مددکاری داره برو مشکلاتتو بهشون بگو  شوهرت سرباره و درآمدی به اونصورت ندارین  نمی‌دونم الآنم اجرا میشه یانه یسری کودکان زیر هفت سال درمانشون رایگان شده بود الان نمی‌دونم این طرحو برداشتن یانه