2777
2789
عنوان

بچه ها میاین واسه خواستگارم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 57 پست
دلیلش اینه خیلی دوستت داره دلخور شده و میدونه شما هم دوستش داری داره اذیتت میکنه دیگه تکرار نکنی و ...

البته اون بیشتر دوس داشتنش رو نشون میداد ولی منم نشون میدادم 

نگرانم 

خیلی نگرانم

خواهرش چند روزیه زایمان کرده زنگ زدیم تبریک گفتیم ولی اصلا مامانش یا پدرش اشاره نکردن به این که رابطه تموم شده 

خودش بهم کم محلی زیاد میکنه

ولی اسی این پیام که گفتم حتما بهش بده دیگه معذرت خواهی هم تو پیام نکن و یه شرط بذار که هر وقت ناراحتی رو در رو باهات حرف بزنه مثلا بگو فلان کافه یا جایی که میدونی میتونه خشم خودشا کنترل کنه و به حرفات گوش بده بعد یواش یواش تو ماشین حرف دلخوریات بزن که عادت کنه اینجوری بچگونه قهر نکنه اذیتت کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته اون بیشتر دوس داشتنش رو نشون میداد ولی منم نشون میدادم نگرانم خیلی نگرانمخواهرش چند روزیه زایم ...

به نظرم یه گل بگیر برو عیادت خواهرش وقتی که میدونی خونخ هست اصلا محلش نده ولی ببین برخوردش باهات تو جمع خانواده اش چجوری 

ولی اسی این پیام که گفتم حتما بهش بده دیگه معذرت خواهی هم تو پیام نکن و یه شرط بذار که هر وقت ناراحت ...

اصلا جوابم نمیده

پیش خودم میگم بزار منم سکوت کنم 

که خودش اروم اروم برگرده چون دید چقدر بهش زنگ و پیام زدم 

به مظرت احتمال برگشتش زیاده یا کم ؟

به نظرم یه گل بگیر برو عیادت خواهرش وقتی که میدونی خونخ هست اصلا محلش نده ولی ببین برخوردش باهات تو ...

میترسم با این کار خودمون کوچیک کنیم 

پیش خودم میگم اگه بخاد منو برمیگرده

البته اون بیشتر دوس داشتنش رو نشون میداد ولی منم نشون میدادم نگرانم خیلی نگرانمخواهرش چند روزیه زایم ...

اصلا نگران نباش ولی چون گفتی به مامانت حرفی نزده و مادرش اینا هم خبر ندازن توهم اصلا به بقیه در مورد مشکل بینتون حرف نزن 

اصلا نگران نباش ولی چون گفتی به مامانت حرفی نزده و مادرش اینا هم خبر ندازن توهم اصلا به بقیه در مورد ...

ببین مامان باباش میدونن ولی به رو نمیارن 

دلیلش چیه ؟

میترسم با این کار خودمون کوچیک کنیم پیش خودم میگم اگه بخاد منو برمیگرده

نه اتفاقا خودتا پیش خانواده اش بزرگ میکنی وقتی ببینه شما رفتی پیش خواهرش برای عیادت یکم بیشتر به طرفت کشیده میشه. اونجاهم رفتی بگو من فقط برای عرض تبریک قدم نو رسیده اومدم چون فلانی را مثل دوست صمیمی خودم میبینم 

احتمال برگشتت زیاد ولی یکم بی سیاست بودی

وقتی با مامانم حرف‌زد مامانم بهش گفت خلنوادت کیدونن گفت بله و ناراحتن ولی مادرش اینا مثلا زنگ نمیزنن بگن تمومه این رابطه منظورم اینه به رو خودشون نمیارن و انگار نمیخام دخالت کنن

از طرفی من میگم اگه منو نمیخاست چرا پس با مامانم خوب حرف زد و اشاره ای یه تموم شدن رابطه نکرد خودش ؟

و حتی مثلا جواب پیام و زنگای منو نمیده اما اگه منو نخاد مگه نباید بهم پیام بده بگه نمیخامت ؟

یا مثلا کادرش زنگ بزنه بگه تمومه ؟

شاید خانواده اش دارن پنهانی بهش این رفتار یاد میدن که بی محلی کنه

فکر نکنم 

چون به مامانم گفت مادرم اینا ماراحتن میگن هر چی بوده گذشته

خودش یکم حساسه

به نظرت کنتظرش بمونم ؟ 

اروم بشه برمیگرده ؟