من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واقعا دنیا خیلی جای عجیبیه🥺الهی هیچ کس بی پدرمادر نمونه🥲خدا یا پناه هممون باش
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
چراخالت خودش کارای شوهرشو نمیکنه؟خدارو خوش نمیاد خانواده نداره خدا که داره
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
واقعا ناراحت شدم، فکر کنم چون بنده خدا پناهگاهی ندارد قبول کرده که اسماً همسر پسر خاله باشه اما رسماً خدمتکار خانه و پسر بچه و سالمند هست... خدا ایشالا خودش کمکش کنه
خاله ام بهش میرسه باهاش خوبه ولی خب این طفلک خیلی کار میکرد از بعدازظهر که ما رفتیم تا الان که برگرد ...
خب شما که فهمیدی پا میشدی کار میکردی و پذیرایی میکردی و میگفتی بنده خدا خسته شده از وقتی اومدیم همینطور داره میدوه شاید به خودشون میومدن دفعه بعد همینکار رو بکن.
البته اون بدبخت الان خوشحاله که تو خونه خودش هست و دیگه تو خونه مردم نیست خدا براش بسازه انشالله