2777
2789
عنوان

امشب رفتیم خونه خالم دوتا عروس داره عروس دومی مثل خدمتکار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7987 بازدید | 141 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان برا این خانم دعا کنید سرعقل بیاد اعتماد به نفس داشته باشه ازش سو استفاده نکنن طفلک یتیم بوده

شوهرم میگه این دفعه رفتی براش یه چیزی بخر با خودت ببر 

بخدا من خجالت می‌کشیدم این همش داشت خم و راست میشد و کار میکرد  میگفتن گوش میداد انگار نوکرشون بود ای خدا چقدر اعصابم خورد شده 

نه پدر داره نه مادر فامیلشون برداشته داده به اینا که از سر خودش باز کنه بیچاره از بعدازظهر تا حالا س ...

تورو خدا به خالت بگو کار نکشه ازش 

خوب خالت پولداره کمکی بیاره دختره رو کلاسی چیزی بزاره گناه داره یتیمه بخدا آه‌ میگیره 

تورو خدا به خالت بگو کار نکشه ازش خوب خالت پولداره کمکی بیاره دختره رو کلاسی چیزی بزاره گناه داره یت ...

خالم می‌گفت هرچی لازم داره خودم براش میگیرم متاسفانه اونم بدش نمیاد خودش بشینه و یکی کاراشو انجام بده 😏😏 

خالم می‌گفت هرچی لازم داره خودم براش میگیرم متاسفانه اونم بدش نمیاد خودش بشینه و یکی کاراشو انجام بد ...

سو استفاده میکنه دیگه مامانت با خالت حرف بزنه بلاخره عروس خانواده است کلفت که نیست 

سو استفاده میکنه دیگه مامانت با خالت حرف بزنه بلاخره عروس خانواده است کلفت که نیست

مامانم میگه این میمونه خونه براشون غذا درست می‌کنه اونا میرن خرید میکنن میان خونه 😐😐 نمیگن مثلا این دلش می‌شکنه یا خجالت میکشه

لعنت به دنیای ضعیف کش و آدمایی که مظلوم رو میسوزونن

کاری از دستش برنمیاد مجبوره هرکاری میگن بکنه بعد فکر کن خالم با اون سنش همش بیرونه اینو میزاره خونه شوهرشو نگهداره کارهای خونه رو بکنه 😏😏

مامانم میگه این میمونه خونه براشون غذا درست می‌کنه اونا میرن خرید میکنن میان خونه 😐😐 نمیگن مثلا ای ...

بیچاره شوهرش درس حسابی نیست که ازش حمایت کنه خدا کمکش کنه تورو خدا تا جایی که میتونید به خالت بگید رفتارشون درس نیست با یه بچه یتیم اگه اه بکشه دودمانشون هوا میره 

اونم می شینه با تلفن با دوستاش حرف میزنه همه کارها رو دختره میکرد هم پرستاری بچه هم پرستاری سالمند ه ...

اونوقت پسرخالت کدوم گوری می‌خوابه نکنه خیانتم به این اضافه شه. بمیره برا عروس دومیه

کاری از دستش برنمیاد مجبوره هرکاری میگن بکنه بعد فکر کن خالم با اون سنش همش بیرونه اینو میزاره خونه ...

ببخشید عذر میخوام خدا لعنتشون کنه دلم آتیش گرفت چرا باید دختر بیچاره پدر شوهر مریض تر و خشک کنه رسما برده است