من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اتفاقا اگر یکم علم روانشناسی بارت باشه که نیست میدونی ادما در موقع عصبانیت هر کاری از دستشون برمیاد. ...
چرا جشن به زور رفتی؟
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
جاریم باهم به شدت بد رفتاری کرده بود قبلش من گفتم با دلچرکین بودن نمیتونم برم بیخیال شو تا ساعت هشت زیر پتو خودمو زدم به مریضی رفت خونه بابامینا پای بابام رو کشید وسط بابام زنگ زد به خاطر هیچکس نه به خاطر من پاشو برید منم اماده شدم رفتم این اونجا بچه ننگیش گل کرد رفت نشست پیش مادرش مداوما بغلش میکرد اصلااا سمت من نیومد بامن نرقصیپ
شوهرم روز مادر بابام صد بار بهش زنگید از زیر پتو در نیومد گفت نمیام اصلا یکی از دلایلی که امشب من نمیخواستم بریم به این مهمونی این بود که شوهرم اصلااا سمت من مراسم شدنی نمیاد خرجم نمیکنه تولد دختر داییم از پول خودم 500کادو دادم به من پو ل نداد کادو بدم اما الان رفت کارت هدبه 700داد به برادر زادش