2777
2789
خودمبی پولی تو اون گرونی به زور دوتومن میزنن حسابم با منتبا اینکه دانشجوی خوابگاهیم

میدونم درکت میکنم...من سال بعد کنکور دارم...خیلی برام مهمه شاغل بشم حتما...چون با این شرایط اقتصادی واقعا یه حقوق ماهانه ثابت لازمه...هرچند کم و ناچیز...ولی نتونستم خودمو قانع کنم که برم فرهنگیان...اصلا هیچ وجه اشتراکی باهاش ندارم...

من روحیمو میشناسم میدونم اینجور محیطی برام سمهولی بی پولی هم سمه

ولی اگه دوست پایه داشته باشی باهم دیگه میتونین دانشگاهو بگذرونین

همه که مثل هم نیستن بالاخره پیدا میکنی دوستی که اخلاقش بهت بخوره

فک نکن بقیه رشته هام گل و بلبلن هر رشته ای سختی خودشو داره فرهنگیان حداقل نگرانی شغل و درآمد نداری

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اگه دوست پایه داشته باشی باهم دیگه میتونین دانشگاهو بگذرونینهمه که مثل هم نیستن بالاخره پیدا میک ...

اصن نمیتونم به کسی اعتماد کنم

دوست کسیه که بتونم حرف دلمو بزنم

اگه جاسوس دراومد و حرفمو گذاشت کف دست بقیه چی.

من کلا راحت اعتماد نمیکنم تو فرهنگیان ک اصن

بیشتر نگران سلامت روحیمم

تو اینجور محیطا بشدت رو اعصابم فشار میاد

اصن نمیتونم به کسی اعتماد کنمدوست کسیه که بتونم حرف دلمو بزنماگه جاسوس دراومد و حرفمو گذاشت کف دست ب ...

منم همینم فرهنگیانم نیستم ولی رشته ماهم به شدت زیرآب زن و دورو و حسود داره من تا ترم ۵ ۶ دوستی نداشتم فقط در حد سلام علیک و تلگرام و جزوه و اینا ولی بعدش کم کم تونستم بشناسم دور و بریامو و اعتماد کنم

رشته ما ۱۴ ترمه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚