2777
2789
من امسال قبول شدم. من خوابگاهی نیستم ولی فضای دانشگاه اونقدری که میگن بد نیست. فقط باید در طول دوران ...

خب همون برا من کلی عذابه

باید همش ریا کنم

تظاهر کنم

از هیچ کاریم عین دورویی نفرت ندارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همون برا من کلی عذابهباید همش ریا کنمتظاهر کنماز هیچ کاریم عین دورویی نفرت ندارن

اوهوم می‌دونم چی میگی. ولی جدا از این بحث‌ها کلاً کار معلمی راحت نیست. مثلا من خودم بعضی وقت‌ها بچه‌ها رو که می‌بینم با خودم میگم عجب کاری کردم اومدم معلم شدم. 😂 به این ابعادش هم فکر کن واقعا اگه روحیه‌اش رو نداشته باشی تحمل فضای معلمی کار هر کسی نیست. 

اگه اینقد بدت میاد نرومعلمی شغلیه که حتما باید عشقشو داشته باشیاینجوری هم به خودت ظلم میکنی هم ۳۰ سا ...

اگه نرم به خودم ظلم میکنم تو این بی پولی 

فک کردی من نرم یه بهتر میره؟

نه یه آدم دورو و دروغگو میره بالاسر بچه ها

اصن یه کسایی دیدم فرهنگیان آوردن

که همه غلطی کردن

اما خوب نقاب زدن

سیستمش انقد داغونه هرچی بازیگر ماهرو به خودش جذب میکنه

تازه من با خود تدریس مشکلی ندارم

حالم از جو دانشگاهش بهم میخوره

اوهوم می‌دونم چی میگی. ولی جدا از این بحث‌ها کلاً کار معلمی راحت نیست. مثلا من خودم بعضی وقت‌ها بچه‌ ...

مشاغل دیگه باید با آدم بزرگا سروکله بزنید بنظرم سخت تره

بچه رو میشه یجوری کنترل کرد

جامعه آدم بزرگا خیلی خیطه وضعش

اگه نرم به خودم ظلم میکنم تو این بی پولی فک کردی من نرم یه بهتر میره؟نه یه آدم دورو و دروغگو میره با ...

بله متاسفانه همینطوره

من فک کردم از تدریس بدت میاد

پس باید از لحاظ روحی خودتو آماده کنی که اون ۴ سالو اذیت نشی ولی می ارزه چون شغل خوبیه برا خانوما

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
بله متاسفانه همینطورهمن فک کردم از تدریس بدت میادپس باید از لحاظ روحی خودتو آماده کنی که اون ۴ سالو ...

من روحیمو میشناسم 

میدونم اینجور محیطی برام سمه

ولی بی پولی هم سمه