2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیست چون چرکی نیست آبریزش روان وتمیز وسفیدهعلامت اصلیشم تنگی نفس وسرفه قطاری خشکهدختر من گرفت طفلک

آخ که بچه‌های من داغون شدن. 

این سری دومه که می‌گیرن. 

پسر کوچکیم تب خفیف داشت. بزرگه که تب 40 درجه داشت دیشب. البته کلا با هر سرماخوردگی کوچیکی دچار تب شدید میشه. 

ولی بدترین چیز سرفه‌های وحشتناک‌شونه. نفسشون قطع میشه از بس سرفه می‌کنن. 

آخ که بچه‌های من داغون شدن. این سری دومه که می‌گیرن. پسر کوچکیم تب خفیف داشت. بزرگه که تب 40 درجه دا ...

علائم

روز اول درد پا بدن زیر دنده دارن

روز دوم بعد آبریزش بینی بی اشتهایی سردرد وبی حالی

روزسوم وچهارم تب شدید که با بدبختی کنترل میشه  ومرتب باید پاشویه کنی چون امکان تشنج بالاس ومن  تو بیمارستان چند  نفر دیدم تشنج کرده بودن

روز پنجم سرفه های قطاری شروع میشه انقذ زیاد میشه که تنگ نفس هم میرسه ...روز ششم وهفتمم سرفه قطاری داشت که دکتر گفت باید حتما بستری بشه دوشب وسه روز بیمارستان بستری بود طفلک خوب شد ولی تمام فاکتورهای خونیش بهم ریخته بود 

اسم ویروس هم کرونا آنفالونزاس 

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
من دخترم بستری شد از شدت سرفه اکسیژن خونش افتاد

وای چه بد

به خدا اگه توی بچگیم من چشمم به بیمارستان افتاده باشه.

یادمه آرزوم بود یه بار سرم بزنم ببینم چه حسی داره. 

بعد بچه‌هام🤦‍♀️

شما خودتونم از شون گرفتین؟

نه عزیزم

نه من نه همسرم 

با اینکه دهنیشونم می‌خوریم. هم غذا هم آب. موندم این چه ویروسیه. 

معمولا همزمان با بچه‌هام منم مبتلا میشدم. 

ولی امسال هر چی بیمار شدن من نگرفتم. 

علائمروز اول درد پا بدن زیر دنده دارن روز دوم بعد آبریزش بینی بی اشتهایی سردرد وبی حالیروزسوم وچهارم ...

ای لعنت به اسمش

آره پسرای منم همینن. 

من کنار داروهای فوق تخصص بهشون دمنوش های گیاهی برای پاکسازی ریه هم میدم. خداروشکر این سری سرفه‌هاشون کمتر از سری قبله. 

ای لعنت به اسمشآره پسرای منم همینن. من کنار داروهای فوق تخصص بهشون دمنوش های گیاهی برای پاکسازی ریه ...

من دخترم آسم داره هر دمنوشی بدم تنگ نفس میشه🥲

خدا مراقب ومحافظ همه بچه ها باشه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔