2777
2789
عنوان

علائم بچه بیش فعال زیر یک سال چیه

151 بازدید | 32 پست

دخترم یازده ماهشه خیییلی جنب و جوش داره. غذا نمیخوره و خواب درستی نداره. ساعت ۱ شب میخابه صب ۵ونیم بیدارمیشه واقعا کلافم امروز ۶ونیم بیدارشد بخدا هنوز چشم روهم نذاشتم خیییلی خستم الانم هنوز بیداره. هرراهی بگید امتحان کردم. دوساعته تمام چراغا خاموشه. باباش خابه منم دراز کشیدم هی میاد موهامو‌میکشه. نمیدونم چ کنم

روزا باهاش انقدر بازی کن و نخابونش اصلا شبا خسته میشه میخابه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از فامیلای ماهم اونطوری بود خیلی پر جنب و جوش در عزض 10 ثانیه هزلر تا خرابس بار میاورد زودم از کوره در میرف اون هم مامانش خیلی باهوش بود مهندس باباشم هنرمند خیلی خوبی بود بچه هم شدیدا باهوش الانم همونه ولی بردن طب سنتی کمی بهتر شده 

درمان کردی؟ دارو خوردی؟

من چون دارو نخوردم و از بلوغ گذشت نه درمان نشدم .بعد بلوغ قرص خوردم بدتر شد تو بچها عالی جواب میده میخوام برم نوروفیدبک ببینم چی میشه .مال من ژنتیکی بود .خواهرم داره .

خیلی عذاب کشیدم الانم تو عذابم .هرروز دارم باش می جنگم ..

یکی از فامیلای ماهم اونطوری بود خیلی پر جنب و جوش در عزض 10 ثانیه هزلر تا خرابس بار میاورد زودم از ک ...

البته بگم بچت هنوز کوچیکه طبیعیه اینیکه من میگم 3 سال اینا داشت الان 1 سال اینا درست شده خیلی کوچیک طبیعیه همه بچه ها

من چون دارو نخوردم و از بلوغ گذشت نه درمان نشدم .بعد بلوغ قرص خوردم بدتر شد تو بچها عالی جواب میده م ...

الان چرا تو عذابی؟ چه مشکلی هست مگه؟ ببخشید اگه دوس داشتی جواب بده. بر ای بچه ها هم دارو دادن به همین راحتی نیس

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...