2777
2789
عنوان

علائم بچه بیش فعال زیر یک سال چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 31 پست
یکی از فامیلای ماهم اونطوری بود خیلی پر جنب و جوش در عزض 10 ثانیه هزلر تا خرابس بار میاورد زودم از ک ...

اتفاقا منم خودم و شوهرم هردو ضریب هوشیمون بالاست و رتبه المپیادی داریم. خیلی سخته همش میترسم بیش فعال باشه یا میگم شایدم اقتضای سنشه ولی آخه نمیخابه

چجوری هستی ازیت میشی

تتک‌تک علائمی ک بچه های بیش فعال دازن منم دارم .عدم‌تمرکز بیش از حد .جوری ک نمیدونم‌مارک تلویزیونمون چیه بی دقتی بیش از حد جوری ک تا سز کوچه برم‌گم‌میشم با ۲۶ سال سن .حواس پرتی سر ب هوایی .کارهای خطرناک نسنجیده بدون فکر ب عواقبش انجام میدم .پرحرفی بیشششش از حد و‌چرت و‌پرت گفتن .عجول بودن بی نهایت جوری ک بخوام صب کنم گریه میکنم .عصبانیت بیش از حد جوری ک وسیله می شکنم .اهمال‌کاری شدید .نمیتونم کاری و تمام کنم .پر جنب و‌جوش نمیتونم بشینم ایستاده فیلم می بینم .یه غذا نمیتونم درست بخورم صدبار پا میشم دور میزنم .بی قراری بدنی رفتاری .اضطراب شدید . بقدری فضول بودم ک تا دانشگاهم پرتم‌می کردن از کلاس بیزون معلما از دستم گریه می کردن شدیدا شیطون فضول

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان چرا تو عذابی؟ چه مشکلی هست مگه؟ ببخشید اگه دوس داشتی جواب بده. بر ای بچه ها هم دارو دادن به همی ...

پست قبلی جواب دادم عزیزم تو‌تاپیکامم هست چندبار تاپیک زدم راجبش .این بیماری تک تک لحظات زندگیمو تحت تاثیر قرار داده .فرمان مغزم انگار دست خودم نیست میخوام چرت و پرت‌نگم یا کارای خطرناک‌نکنم ولی دست خودم نیست انگار مغزم نمیتونه رفتارامو کنترل کنه

پست قبلی جواب دادم عزیزم تو‌تاپیکامم هست چندبار تاپیک زدم راجبش .این بیماری تک تک لحظات زندگیمو تحت ...

میفهمم. منم احساس میکنم بچم بیش فعاله و بعصی کارایی که میکنه انگار کنترلش دست خودش نیس😢

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...

پست قبلی جواب دادم عزیزم تو‌تاپیکامم هست چندبار تاپیک زدم راجبش .این بیماری تک تک لحظات زندگیمو تحت ...

عزیزم اخه چرت درمانت نکردن تا الان ایوای .

چه کارای خطر ناکی میکنی مثلا چه حرفایی میزنی

الان چرا تو عذابی؟ چه مشکلی هست مگه؟ ببخشید اگه دوس داشتی جواب بده. بر ای بچه ها هم دارو دادن به همی ...

اره ولی ۵۰ درصدشون تا ۱۸سال اگه دارو لخورن درمان میشن .یه اختلال مغزیه. قسمت پیشانی مغز فعالیتش خیلییییی خیلیییی کمه .اون قسمت وظایف مهمی داره یکیش کنترل رفتاره .ی‌یش تمرکزه

عزیزم اخه چرت درمانت نکردن تا الان ایوای .چه کارای خطر ناکی میکنی مثلا چه حرفایی میزنی

حرفایی ک وقتی میزنم اطرافیان میگن وقتی حرف میزنی دست و‌پامون میلرزه یه چرتی نگی مثلا اگه دوست پسر داشتم در گذشته جلو شوهره و خانوادش میگم .خطرناک مثلا ساعت سه نصف شب صدا بشنوم دعوایی چیزی سه شب میزم وسط کوچه با لباس خونه. جایی ک هستیم.  منطقشم نا امنه

میفهمم. منم احساس میکنم بچم بیش فعاله و بعصی کارایی که میکنه انگار کنترلش دست خودش نیس😢

به بچها ریسپیریدون یا ریتالین یا ویاس میدن .بچه ازین رو ب اون رو میشه .کنارش باید رفتار درمانی هم بره .من‌عدم‌تمرکزم جوری بود ک صدام میزدن بر نمی گشتم‌جواب بدم‌مادرم فک‌می کرد مشکل شنوایی دارم .تو‌مهدکودک فیلمام هست همه نشستن من صندلی و میگیرم با خودم بلند میکنم وسط کلاس می چرخم با گیجی این ور اون ور و نگاه میکنم 

تتک‌تک علائمی ک بچه های بیش فعال دازن منم دارم .عدم‌تمرکز بیش از حد .جوری ک نمیدونم‌مارک تلویزیونمون ...

گلم متاسفم واقعا. شما اختلال خواب هم داشتید یا دارید؟ یا کلا جزو علائمش هست؟

گلم متاسفم واقعا. شما اختلال خواب هم داشتید یا دارید؟ یا کلا جزو علائمش هست؟

قبل ۶ سال نه .ولی خواهرم بیشفعالی داره اون اختلال خواب داشت .الان اختلال خواب دارم .اضطرابم بحدیه ک‌پوست لیمو میکنم تمام‌موهامو میکنم نصف سزم کچل شده .تمام ناخنامو میجوم .پاهام و تکون میدم همش .سرجام میشینم عقب جلو میشم تکون میخورم حتی تو حالت نشسته

عزیزدلم. چندسالته؟؟؟ فرصت درمان هست هنوز؟

گلم ۲۶ سالمه.  قرص خوردم حالم بدتر شد خیلی حالمو خرابتر کرد .درمان قطعی نه نداره. یه روش هم اومده بنام نوروفیدبک یسری دستگاها وصل میکنن ب مغز .اونم میگن اونایی ک تو‌خارج انجام دادن خیلی خوب بوده ولی تو ایران خیلی جواب نداده رو بیشفعالی ولی امتحانش میکنم .درمان نداره کنترل بشه بعد بلوغ .