2777
2789

خواهرم  ۱۸ سالشه و تنبلی تخمدان داره و پلی کیستیکه و حدود۱۲ کیلو اضافه وزن داره.و ازمایشات هورمونیش کاملا نرماله.و نه ریزش مو داره و نه جوش صورت و نه موی زائد و نه قند.ولی پریوداش خیلی نامنظمه و مثلا حدود دوماه پریود نشه  و فقطم با دارو پریود بشه .همچنین پرهیز غذایی و حذف کامل فست فود و شیرینیجات  و ورزش روزی نیم ساعت رو رعایت میکنه و سوالم اینه که  همچین موردی خدایی نکرده برای خودتون یا خانوادتون بوده؟چجوری میشه تنبلی تخمدان هیچ علائمی نداشته باشه به جز پریود نشدن چرا اینطوریه؟دکترم قبلا رفته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تنبلی تخمدان داشتم بدون هیچ علائمی، حتی پریودم هم منظم بود، بعد ازدواج با سونو فهمیدم تنبلی دارم، مشکل این بود بعد ها موهام کم پشت شد و ریزشش زیاد شد، موقع بارداری هم سقط داشتم و باید خیلی مراقبت میکردم چون آندومتر نازک بود و هورمونام باندازه ترشح نمی شدن

من تنبلی تخمدان داشتم بدون هیچ علائمی، حتی پریودم هم منظم بود، بعد ازدواج با سونو فهمیدم تنبلی دارم، ...

عزیزم میتونم بپرسم  چجوری تونستین باردار بشین با وجود تنبلی ؟

بله تو سونو نشون داده بود دیگه

برای تنبلی تخمدان حداقل باید دو تا معیار داشته باشه که خواهر شما داره(نمای پلی کیستیک سونو+ نامرتبی پریود)

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
خب شما چه پیشمهادی دارید؟

برای هر کس علت پلی کیستیک متفاوته برا خواهر شما احتمالا اضافه وزنه اول از همه باید وزن کم کنه و اصلاح سبک زندگی بکنه

قرص ضد بارداریم نیاز نیس مصرف کنه

نگرانم نباشین الان خیلی شایعه بین دخترا و خانوما

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚