2777
2789

۲۲درصد طلاق های اخیر ایران 

خانم های که چاق بودن بعد از عمل و لاغری و عمل های زیبای طلاق گرفتن 

وکیل می‌گفت تو اینستا آمار هم نشون میداد 

دوست من همین که بینیشو عمل کرد طلاق گرفت 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
دوست من همین که بینیشو عمل کرد طلاق گرفت

وا چرا؟؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

به نظرم حقشون بوده 

کسی که اینقدر توانایی و اراده نداشته باشه رژیم غذایی سالم بگیره و ورزش مستمر کنه و ماهیچه بسازه و چربی رو آب کنه 

همون بهتر طلاق بگیره بره 

همش فکرشون توی خوردن و پوشیدن و حرف زدن پشت این و اونه می‌خوان زندگیشون هم روال باشه

وای آخه چرا مگه میشه

بخدااا

من گفتم شاید دلیلش یه چی دیگس 

گفت شوهر زشته خجالت میکشم ببرمش با خودم جای دیگه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

وا چرا؟؟؟؟

من اول فکر کردم دلیلش شاید یه چی دیگه باشه

بعد خودش میگفت خجالت میکشم شوهرم رو با خودم ببرم جای دیگه   و... چون شوهرم زشته