2777
2789
عنوان

میگن چند درصد خانم ها بعد از جراحی و لاغری طلاق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست
شوهرت مگه زشت بود

من که شوهر نکردم 

شوهر دوستم که زشت نبود اصلا دوستم بعد عملش اینو نپذیرفت 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چنین افرادی که بعد عمل طلاق بگیرند قطعا مشکل دارند و روانشناس باید برن وگرنه ربطی نداره، فضای مجازی ...

نه فکر نکنم دروغ باشه

واقعا بعضی ها که عملی انجام میدن دیگه توبه خدا رو نمی‌شناسن

همون شوهر دوستت رو میگممیدونی بعضی ها بعد عمل خیلی اعتماد به نفس کاذب میگیرن

درسته متاسفانه 

ولی الان  ۳ بار بعد اون طلاق گرفت و زندگیش رو به فنا دادد

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

وا ۳بار دیگه عقد کرد

اره عزیزم 

کلاس نهم بودیم با اولی ازدواج کرد و عروسی گرفت و ۱ سال بعد طلاق 

با دومی ۸ ماه نامزد موند 

بت سومی هم ۳ ماه بعد عروسی 

حالا مبین چرا باید این وسط  درخواست دوستی بده 🙄🙄🙄🙄

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟