2777
2789
عنوان

درد های بارداری

58 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، من 37 هفته و دو روزمه کمر درد و لگن درد شدیدی دارم وقتی میشینم انگار کمرم میخواد سوراخ شه. 

ترشحاتم ام زیاد شده آبکی نیست سفته. 

میشه اگه تجربه دارید بگید ک اینا از علائم نزدیک شدن ب درد زایمانه یا ن؟ میخوام بدونم ممکنه تو این چند روز دردم بگیره؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من این هفته ها فقط لگن درد شدید داشتم، موقع زایمان کمر دردم شروع شد

امکانش هست کسی تو هفته 27 ام دردش بگیره؟ 

چون میگن واسه زایمان طبیعی معمولا 39 هفتگی ب بعده

من تجربه ای ندارم گلم،تازه متوجه شدم باردارم.برات دعا میکنم سلامت باشی و اذیت نشی.انشالله زود نی نی ...

آخی عزیزم ب سلامتی حسابی از این دوران لذت ببر و سعی کن آرامش داشته باشی. چون بعدا دلت تنگ میشه. واسه من خیلی زود گذشت الان ک نزدیک زایمانه همش احساس دلتنگی میکنم

امکانش هست کسی تو هفته 27 ام دردش بگیره؟ چون میگن واسه زایمان طبیعی معمولا 39 هفتگی ب بعده

۲۷ یا ۳۷؟ اگه ۳۷ منظورتونه آره، بعضیا ۳۷ هفته دردشون میگیره، ممکن هم هست دردات کم کم بیشتر بشن و چند روز بعد زایمان کنی، فردا برو زایشگاه از ماماها مشاوره بگیر، یا با دکتر خودت درتماس باش

امکانش هست کسی تو هفته 27 ام دردش بگیره؟ چون میگن واسه زایمان طبیعی معمولا 39 هفتگی ب بعده

آخرش ۲۷ هفته ای یا ۳۷؟؟

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

ن 37 منظورم بود اشتباه نوشتم

من بچه اولم ۳۷ هفته و ۵ روز زایمان کردم 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️