2777
2789
عنوان

من از دست این شوهر کجا فراااااار کنم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته همونقدر که مردم داری و روابط حسنة خوب با مردم و همسایه خوبه باید ملاحظه اهل و عیال هم کرد که یه وقت اونا اذیت نشن. وگرنه عملی که میتونه کلی تاثیر مثبت دنیوی اخروی داشته باشه تبدیل به گناه و معصیت میشه چون اذیت خانواده حرامه. خلاصه باید باعقل همیشه مواظب بود

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
بابای منم همینه بعد مثلا چیزای ک میزاریم جلو مهمون اگه خورد خورد اگه نخورد بابام میگه ی پلاستیک بیار ...

مامان من اینطوریه 

عید هرکی بیاد اجیلشو میزاره تو مشما 

اگه خانواده ۴نفره ای باشن و فقط ی نفر نیاد سهم اون ی نفر هر چی باشه چ غذا چ میوه چ آجیل میریزه تو مشما برای اون ی نفر ک غایبه😅😅😅

فقط چای و شربت نمیریزه واسه ش😅   

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بابای من اینطوریه بخدا مثلا میبینی زنگ میزنه ب عموم ک ی هفته پیش همو دیدیم میگه اوووو کی تاحالا ندیدیمتون چرا نمیاین و انقدرررر  میگه تا قبول میکنن فرداشب شام بیان. حالا تا فرداشب شه عمه هام و دختراش و ی عمو دیگمم اضافه میشه مامانمم مریضه اصن داغون

شب یلدا قرار بود مهمون بیاد برامون با خودمون ۱۸ نفر می‌شدیم اون شب ۴۰ تا بشقاب گرفتم خودم شاخ درآوردم یدفعه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
مامان من اینطوریه عید هرکی بیاد اجیلشو میزاره تو مشما اگه خانواده ۴نفره ای باشن و فقط ی نفر نیاد سهم ...

وای خیلی بده این رفتارا😂 هرچی مامانم ب بابام میگه زشته نکن میگه تو چکارم داری😂😂

خدارو شکر پس حبیب بالاخره زن گرفت🤣😂خدایی این اسما از کجا به ذهنتون میرسه🤣😂

خودمم نمیدونم هراسمی میگفتم سایت قبول نکرد همون دیقه آی فیلم داشت لیسانسه هارو پخش میکرد یه دفعه زدم نامزد حبیب قبول کرد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
امشب باهاش حرف زدم گفتم ببین فکر خونه رو کن نیست تو منگنه قرارم نده گله گذاری نکن کسی رو نگو بیاد بب ...

بگو مهمون دوس ندارم بدم میاد. نگو بخاطره خرجش چون میگه برکت میاد بگو کلا دوس ندارم بیان 

نگو عزیزمبرکت خونه به مهموناشهادمم با همین رفت و امدا زنده اس اما خب باید ادم شرایط مالیش خوب باشه ب ...

زیاد سخت نگیر

مهمون وقتی میاد برکت میاره

وقتی میره غم و غصه و بیماری از خونه میره بیرون