2777
2789
عنوان

من از دست این شوهر کجا فراااااار کنم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5174 بازدید | 103 پست
خب همسرت هم عقیده است باهات؟من اگ بگم نه میرم نه بیان. خون ب پا میشه. کلا خونمون کاروانسراست

اره ما دوتامونم اهل رفت وامد نیستیم.باور کن ۶سال عروس این خانواده شدم.۶تاهم جاری دارم‌هنوز خونه هیچکدوم نرفتم.بااینکه دیوار به دیواریم.

قهر کنم باید طلاق بگیرم

این دیگه راه حل آخرم هست 

وقتی مهمون اومد فقط چایی بزارید جلوشون شوهرتم که پرسید بگو تو خونه هیچی نداریم

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی...به رفتناش فکر نکن.اما احتمالا دورهمی دوستانه وصحبتای مردونه و این حرفا....

خدا بهم یه دختر داده جای تمام نداشته هامو داره پر میکنه...شوهرمو در حد کسی میدونم که باید براش غذا درست کنم خدمت کنم بهش....اون الان عرق خورده هیچی حالیش نیس که بخام دعوا کنم یا فلان پس حرص و استرس تعطیل....البته خدا کمکم کنه

واقعااا؟ دلت نمیخواد یه غذای خوشمزه درست کنی همه بیان دور هم بخورین و تعریف کنن؟؟ البته کسایی که همس ...

نه اصلا...من دستپختم عالیه.ولی خب اهل رفت وامد نیستم.یعنی هیچ دوست ندارم کسی بیاد خونم‌..یاجایی برم..

اره ما دوتامونم اهل رفت وامد نیستیم.باور کن ۶سال عروس این خانواده شدم.۶تاهم جاری دارم‌هنوز خونه هیچک ...

پیر بشید پای هم🥰

اینکه اخلاق تون مثل همه عالیه

منم حوصله رفت و امد ندارم.حالا نه به این شدت ولی مثل همسرم هم دوست ندارم

وقتی مخالف هم باشیم سخت هست واقعا.  جالبه من سفر دوست دارم ولی ب شدت بد سفر هست بداخلاق میشه ولی امان از مهمون دعوت کردن هاش

جاریام یکی شون سالی ی بار دعوت میکنه اون یکی اصلا

بعد همون ک اصلا دعوت نمیکنه شش بار در سال دعوتش کنی با کله میاد🫥 

بیا با هم فرار کنیم.🥴

منم میام همراهتون 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بابای منم همینه بعد مثلا چیزای ک میزاریم جلو مهمون اگه خورد خورد اگه نخورد بابام میگه ی پلاستیک بیار میزاره چیزارو داخلش بیشترم میکنه سرشون میگه ببر خونه😂😂ب زوووووور میده ب طرف

نگو عزیزمبرکت خونه به مهموناشهادمم با همین رفت و امدا زنده اس اما خب باید ادم شرایط مالیش خوب باشه ب ...

مطمئن باش خدا به‌خاطر همین احسانی که دارید و قلب بزرگت ن روزیتو ن بیشتر میکنه. 

انقدر مطمئن باشه هرچقدر به نیت احسان (مهمونی کردن صله رحم حتی انفاق و..) خرج کنین بتز همون روزتون خدا میده به اون مقدار پول نباید دید. و مهم تراز اینکه این خصوصیات برای همه کس نیست🙂

شما واقعا قلب بزرگی دارین

در پناه حق

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب