2777
2789
عنوان

من از دست این شوهر کجا فراااااار کنم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5177 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله خانم جان...زندگی با این شوهرای احمق خیلی سخته...هرروز برای بثا باید بجنگی با خودت با اون .....صب ...

الانم دارم میجنگم

چون خیلی بدبختیا سرم دراورد و مجبورم فقد تحمل کنم تا روزی ک بمیرم و بیوفتم سینه قبرستون 

منم تنها زندگی میکردم همینطور بودم حتما

من بامادرشوهرم ی حیاط میشینم.دوتا جاری هم دیوار به دیوار خونمن..اما رفت وامد نمیکنم.خونه مادرشوهرم میرم.اما نه برا شام‌و ناهار.میرم سرمیزنم ومیام.در روز چندبار..دیگه هیچ جا.خونه بابام تا چی بشه که برم.بقیه هم هیچی دیگه.

دقیقا مثه شوهره سر خوشه من

امشب باهاش حرف زدم گفتم ببین فکر خونه رو کن نیست تو منگنه قرارم نده گله گذاری نکن کسی رو نگو بیاد ببین چیزی نداریم میگه مهمان بیاد پشت سرش خیرو برکتشم هست گفتم بابا مگه من بدم میاد از مهمانی دادن ولی تروخدا رعایت کن از کجا بیارم درست کنم