2777
2789
عنوان

چقدر بین دختر و پسر تبعیض🙂

93 بازدید | 10 پست

دیروز مهمونی خونه عموم بودیم بعد پسرعموم از اینکه توی دانشگاهی که میره دختر نداره شاکی بودش می‌گفت دانشگاه اونجوری که فکر می‌کردم نبود و چرا شانس ما هیچ دختری نیست و ....  حالا تازه ترم یک عاااا😐💔

۱۹ سالشه /:

حالا حرفم با اینه که چقدر چون پسره همه بعد حرفش با خنده و شوخی و خیلی پایه جواب می‌دادن مثلاً می‌گفتن ایشالا ترم بعدی پر دختر بشه و .... اینجور چرت و پرتا 

بعد حالا اگه یه دختر این حرفو می‌زد که چرا توی دانشگاهمون پسر نیست هزار تا ننگ خراب بودن بهش می‌زدن و‌ می‌شد مسخره دست دیگران 😑💔

خیلی اعصابم خورد شد واقعاً کاشکی انقدر بین دختر پسر فرق نبود:)

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشگاه ماهم بدرد نمیخوره واقعن

از چه نظر ؟

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

یعنی بخاطر دختر میره دانشگاه😂

اره دیگه عزیزم دختر بودن یعنی بدبختی

ولی خداییش همچین پیپسری هم افتخار نداره  من بجای پدر مادرش بودم ی  چپ نگاش میکردم بفهمه چرت حرف نزنه

یعنی بخاطر دختر میره دانشگاه😂اره دیگه عزیزم دختر بودن یعنی بدبختیولی خداییش همچین پیپسری هم افتخار ...

نمی‌دونم حالا به خاطر دختر یا نه ولی واقعاً بابت اینکه چرا یه پسر این حرفو بزنه اینطوری خیلی اوکی جوابشو میدن اون وقت یه دختر اینو بگه می‌خوابونن تو دهنش! 

حالا اگه خودت نگاش کنی اصلاً با خودت میگی مگس ماده هم طرف این نمیره چه برسه به دختر  

نمی‌دونم حالا به خاطر دختر یا نه ولی واقعاً بابت اینکه چرا یه پسر این حرفو بزنه اینطوری خیلی اوکی جو ...

اره دیکه متاسفانه خیلی به پسرا بها میدن  

اینجوریه دیکه فرهننگ ما مسلمونا هر چند که شعار میدن زنو مرد یکیه ولی واقعا در عمل نیست چیزی که برا دختر زشته باید برا پسرم زشت باشه زشت زصته فرفی نمیونه پسر یا دختر همه انسانیم