2777
2789
عنوان

به نظرتون اینطوری حرص جاری درمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست

الان این شوخیه یا جدی میگی؟

رفتارت مثل دختربچه ایه که با خودش قهره بعد فکر میکنه بقیه دارن بهش فکر میکنن و از اینکه اون با خودش قهره ناراحتن

اولا که تصمیم جاری مربوط به زندگی خودش بوده نه زندگی شما ، بعد هم نرفتن تو فقط خودت رو ادم بده میکنه ، به جاری و مادرشوهر که چیزی نمیشه فوقش میگن با خودشم قهره ، دلیلشم نمیدونیم ، ادم معاشرتی نیست ،مودیه 

عجب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو خودت قبول کردی و اون خودش تصمیم گرفته نیاد. چرا ازش کینه گرفتی باید حتماً شرایطش رو مثل خودت می‌کرده تا دوسش داشته باشی ؟ 

این نرفتنت بی احترامی به مادر شوهرته

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

ببخشید ،اما بنظر من با این کار به همه نشون میدید که لج خودت درومده.و اینجوری جاری بجای اینکه حرصش در بیاد بیشتر خوشحال میشه

ولی خوش بحالش .عجب شوهری داشته ک ب حرفش گوش کرده واقعاً 

الان چند ماهی هست دارم همین کارو میکنمچرا خوب نیستچه فکری میکنند

اول که جاریت فکر میکنه قهر هستین باهم

بعدم نیستی شما 

برای خودش جا باز میکنه تو دلشون

خوب ببین اگر شوهر شما هم قبول میکنه برین جای دیگه

ولی اگر کاری نداره بهت و مادر شوهر خوبی هست بشین همون جا

خانه شماره 12 میدان گریمولد

عزیزم شرایط زندگیا با هم فرق داره 

خب شهر زندگی شما دور تر بود .

اگر میخواستین نزدیک خانواده تون باشین 

چرا به این ازدواج راضی شدین .

اصلا مگه کارش بی احترامی به شما بود؟چه ارتباطی به شما داره ؟

کسی اسلحه گذاشته بود پشت گردنت که راه دور ازدواج کنی ؟ این اداهای بچگونه چیه دختر ، به خودت بیا بزرگ شو فکر کن ، زندگی جاری به تو مربوط نیست که عزیز همونطور که زندگی تو به اون مربوط نیست

با نرفتنت اونا صمیمی تر میشن و مادرشوهر پشت سرت میگه چه دختر بی ادبیه ، جاری میاد و میره کیفش رو میکنه عزیز هم میشه چون میاد سر میزنه ، اما تو چی ؟ خودت باشی چه تصوری میکنی