2777
2789
عنوان

به نظرتون اینطوری حرص جاری درمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست
جای اینکه از اون موقعیت استفاده کنی وپیشرفت کنی خودتو درگیرخاله زنک بازی کردی

چه استفاده ای میشه کرد 

تو دهن مادرشوهر

هر وقت خانوادم میان می‌فهمه

هر جا میرم می‌فهمه

ولی اون دختره هیچ کس از جیک و پوکش خبر نداره

این عقده ای بازیا چیه ، مگه جلوتو گرفته بودن خب توهم میرفتی ور دل خانوادت خونه میگرفتی 

بعدشم چرا فکر میکنی اگه نری ببینیش ناراحت میشه؟

مگه چه فرد مهم و محبوبی هستی با این ذهنیت و رفتار بچگانت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عقده ای بازیا چیه ، مگه جلوتو گرفته بودن خب توهم میرفتی ور دل خانوادت خونه میگرفتی بعدشم چرا فکر ...

خانواده من شهرستان هستن

نمیشه برم. من دوست دارم برم. شوهرم نمیاد کارش اینجاست

چه استفاده ای میشه کرد تو دهن مادرشوهرهر وقت خانوادم میان می‌فهمههر جا میرم می‌فهمهولی اون دختره هیچ ...

فکرکن اجاره نشینی،هرماه یه مبلغی رو بزارید کنار ،سرسال برید یه سفر توپ وعالی،یا صرف یادگیری یه حرفه کن

یه حرفه یادبگیر ،شیرینی پزی ،کارهای هنری،درس خوندن رو اینا تمرکز کن نه خاله زنک بازی

خودم شهر غریب چندتا حرفه یاد گرفتم ،لیسانسم رو گرفتم ۳تا جاری های دیگم فقط دنبال دعوا وچشم وهم چشمی ان،

پدر شوهرم چندبار بهشون گفته چرا مثل فلانی یعنی من سرتون تو زندگی خودتون نیست ،کاری به کسی نداره دنبال زندگی وعلایق خودشه نه جنگ ودعوا

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

واسه چیاز چه بابت خوشحال میشدی

من اگه جاریم نیاد خوش حالم میشو می گم حتما با خانواده شوهر اختلاف داره که نمیاد یا این که از من خوشش نمیاد در کل برد اون کرده که جای مادرشوهر زندگی نکرده شماهم سعی کن رفت وامد زیاد نکنی با خانواده شوهر ،