2777
2789
عنوان

یه صحنه ی بد از ذهنم بیرون نمیره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 17 پست
خودم سزارین کردم وسطاش بیهوشم کردن نمی‌دونم اینجوری شدم یانه ولی واقعا وحشتناک بود و اینکه ب نظرم چو ...

چون بچه ت بوده بیشتر حس مادرانته

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

وای چه وحشتناک اصلا دیگه اونجا نرید

عمل جراحی دندانپزشکی با بیهوشی فقط اونجا انجام میشه ی بیمارستان مجهز بود اشتباه من این بود لج کردم خودم رفتم باید پدرشو می‌فرستادم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرمو ک واقعا درآورد بخدا پیرم کرد

پسر منم ماشالله خیلی شلوغه، خدا حفظشون کنه تمام بچه هارو، ولی از ذهنت پاک کن، خداروشکر صحیح وسالم روبه روت نشسته، ببرش براش کادو بخر، ببرش شهربازی کلی دلت شاد میشه و دلت کلا خالی میشه از عذاب وجدان