2777
2789

من نه مادر دارم نه پدر

همیشه میگم کسی زنم میشه یا نه

چون کسی بع یه پسر‌ بی خانواده دختر نمیده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر مالی با این برابری میکنهولی طرز بیان اینا خیلی خپب بودجالبه دختره آخه خیلی زشت بپد😂

🤣🤣🤣

اره شبیه سه شی پول خرد بود

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
درخت تاک همون درخت انگور خواست فقط ی مثال بزنه همین

نه درخت تاک واقعا درخت

انگور بوته اس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
😐منظور اونم این هرچی شاخه ازش جدا کنی بیشتر میوه میده

اوکی فکرکردم درخت خاصیه گفتن همون انگوره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من نه مادر دارم نه پدرهمیشه میگم کسی زنم میشه یا نهچون کسی بع یه پسر‌ بی خانواده دختر نمیده

اگه موقعیتت خوب باشه چرا نشن

ببخشید قصد توهین ندارم ولی بخدا الان خیلی از دخترا دنبال پسری ان ک شلوغ و پرجمعیت نباشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارهآسترکی مرخصی بود؟سرباز جدید داشتن😂

اومد بازم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂😂شانسه خواهر شانس

هعی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نه مادر دارم نه پدرهمیشه میگم کسی زنم میشه یا نهچون کسی بع یه پسر‌ بی خانواده دختر نمیده

اتفاقا شما موقعیت بسیار خوبی داری 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اگه موقعیتت خوب باشه چرا نشنببخشید قصد توهین ندارم ولی بخدا الان خیلی از دخترا دنبال پسری ان ک شلوغ ...

درسته

خدا بزرگه بلاخره ما هم قلبی داریم …

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

تو قسمت امشبش بود؟

نه دیشب

1
5
10
15
20
25
30
35
40