2777
2789
عنوان

بیاین اسم رمان هایی که میخوندیم رو حدس بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 85 پست

یه رمان بود که دختره عاشق یه پسری میشه و میخوان باهم ازدواج کنن ، ولی پسره همش میگه الان پول ندارم ازدواج کنیم و اینا بعدش دختره مجبور میشه برای جور کردن هزینه یه اتفاقی سکه برداره که بعدش پشیمون میشه سریع ولی دیگه خیلی دیر شده...

اسمش؟😄

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگذار امین دعایت باشم خوندین؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
جدیدا خیلی نخوندمانقامی هم خوبه بیشتر عاشقانه غمگین دوست دارمبا سقوط دست های و ما و این مرد امشب میم ...

من بیشتر سبک انتقامی میخونم

یا اینایی که پسره اول دختره دوست نداره بعد عاشقش میشه

البته رمان های معروف هم میخونم ولی سبک مورد علاقه ام همیناس که گفتم

اره خوندمش تو این سبک چیزی خوندی دیگه؟اول پسره دختره دوست نداره بعد عاشقش میشه؟

رمان واحد روبه رویی هم قشنگ

اسطوره و بگذار امین دعایت باشم

میگل یک ودو داره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من بیشتر سبک انتقامی میخونمیا اینایی که پسره اول دختره دوست نداره بعد عاشقش میشهالبته رمان های معروف ...

پس زهر تاوان رو بخون حتما

دختره کلا از خارج برمیگرده به قصد انتقام😂

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

من بیشتر سبک انتقامی میخونمیا اینایی که پسره اول دختره دوست نداره بعد عاشقش میشهالبته رمان های معروف ...

رمان افسونگر هم جالبه تو فضای لندنه دختره نا پدریش بهش تجاوز میکنه بعد یه مرده نجاتش میده دختره بعدا میفهمه ربط دارن بهم بعد میاد ایران

So casually cruel in the name of being honest 
بگذار امین دعایت باشم خوندین؟

نه

اون چیه موضوعش

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!