2777
2789
عنوان

بیاین اسم رمان هایی که میخوندیم رو حدس بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 85 پست

من رمان زیاد خوندم اونایی که یادم مینویسم

البته رمان خوب و حرفه ایی هم زیاد خوندم چون به کتاب علاقه دارم

ناکفته ها.بگذار امین دعایت باشم.واحدروبه رویی.همسایه من.

گناه فرشته.گناه شیرین.تقاص.توسکا.اسطوره.گناهکار.روزای بارونی.

قرارنبود.عشق به توان شیش.اسمان دیشب اسمان امشب.من تو او دیگری.

لیلی عاشق ایت.می گل.ادم وحوا.برزخ اما.چشمانی به رنگ عسل

شیرین.یلدا.تب داغ گناه.زهر تاوان.درهمسایگی گوذیلا

وخیلی های دیگه که الان یادم نیست😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
همه رو خوندم ب جز واحد روبرویی هر چند اسمش اشناست خلاصه اش چیه؟

یه دختر کسی نداره تو تهران زندگی میکنه تدریس زبان انجام میده و پسر همسایه روبرویی اذیتش میکنه و

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگو و بگو کجا میتونم بخونم

اسمش هست دست هایم حافظه دارند

پیشنهاد نمیکنم چون وقتی خودم خوندم خیلی اذیت شدم ولی رمان متفاوتیه برای همین همیشه یادم مونده

من از سایت۹۸یا اون قدیما دانلود کردم ولی سرچی بکن حتما هست

اسمش هست دست هایم حافظه دارندپیشنهاد نمیکنم چون وقتی خودم خوندم خیلی اذیت شدم ولی رمان متفاوتیه برای ...

ممنون عزیزم 

وقت کتاب خوندن و کتابخونه رفتن ندارم توی گوگلم هرچی میزنم بالا نمیاره حالا میرم امتحان میکنم ممنون 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
رمان تو سبک پزشکی میشناسی؟

پزشکی یعنی چی

مثلا دختره یا پسره دکتر باشن و تو محیط بیمارستان؟

این سبک دوست ندارم اصلا نمیخونم

ولی خوب خیلی رمانا هستن که پسرا توشون پزشک و داروساز و دندونپزشک و روانشناسن

یا دخترا بیماری های خاصی دارن

ممنون عزیزم وقت کتاب خوندن و کتابخونه رفتن ندارم توی گوگلم هرچی میزنم بالا نمیاره حالا میرم امتحان م ...

من سرچ کردم اورد

https://dl.cafewriters.xyz/1401/khordad/%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86.pdf