2777
2789
عنوان

بیاین اسم رمان هایی که میخوندیم رو حدس بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 85 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این رمان وخوندین؟

دختر ازخارج برمیگرده مراسم مادربزرگش

تو هواپیما با یه پسری اشنا میشه درحدسلام علیک

بعد توفرودگاه پدرش میاددنبالش اون پسر متوجه میشه که این دختر شریک باباش به بابا میگه بهت نمیاد دختر این سنی داشته باشی

بعدا میفهمن که پدرش پدر واقعی نیست ومیخواد به دختر تجاوز کنه

دختر زخمی وخونی فرار میکنه میره شرکت همون پسر پسر نامزد دخترعموی دخترست…

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
در حسرت آغوش توپسره ی بیشعور دهن دختره رو سرویس کردحقش با همون پریسائه😂😑

اره بعدش عاشق همون دختر شد ولی خیلی اذیتش کرد

یکی دیگه هم بود دختر هیچ کس ونداشت همسایه روبروییش اولش خیبی اذیتش کرد بعدش عاشقش شد باهم ازدواج کردن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اره منم شاید ده سال پیش خوندمشدوسش داشتم مخصوصا علیرضا رو😅

اصلا شخصیت هارو‌یادم نمیاد فقط درهمبثین حد اسمش یادم

بچه ها چرا به سومی توجه نکردین؟😂

اونم خیلی خوشگل بود

کلا این ۴تا رو خیلی دوست داشتم حتی هنوزم به نظرم زیبان😢

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

ی خلاصه دیگهدر مورد ی دختر باهوشه که تقریبا نابغه داروسازی حساب میشه برای انتقام از پدر ی پسره که شر ...

وای چه رمانای خوبی.

این اسمش چیه؟

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

ن نخوندمش اسمش چیه

ناگفته ها قلم‌خوبی داره زیباست

چ سبک رمانی بیشتر میخونی؟تو این سبک های انتقامی که دخترا قوی بر میگردن چیزی خوندی؟

جدیدا خیلی نخوندم

انقامی هم خوبه بیشتر عاشقانه غمگین دوست دارم

با سقوط دست های و ما و این مرد امشب میمیرد رو خوندم

یه رمانم بود اسمش یادم نیست دختره اوا بود اسمش رزیدنت قلب بود

So casually cruel in the name of being honest 
ی خلاصه دیگهدر مورد ی دختر باهوشه که تقریبا نابغه داروسازی حساب میشه برای انتقام از پدر ی پسره که شر ...

دومی رو خوندم ، شهر بازی بود نه؟

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

ناگفته ها قلم‌خوبی داره زیباست

عه یادش بخیر . چقدر رمان قشنگی بود