2777
2789
عنوان

خاطرات غیرتی شدنای پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 48 پست
کسی که همراه همسرش یا پارتنرش کسی به خودش اجازه میده بهش تکه بندازه؟

مثال زدم 

منظورم مواجه با یک آزارگر توی خیابون و محیط عمومی بود.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اشتباه عوض شده غیرت یعنی حساس باشه روی شما ، منظور استارتر هم همین بود.مردی که هیچ حساسیتی نداشته با ...

منظور استارتر؟

جسارتا شما علم غیب دارید که منظور استارتو فهمیدین ولی بقیه اشتباه متوجه شدن؟!

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوایل از این کاراش ذوق میکردم ولی الان حالم بهم میخوره😅یبار بیرون بودیم رفت بلیط بخره بریم سینما چن ...

زدن و ...خیلی خجالت اوره 

منم باشم بدم میاد، حس امنیت نمیکنی کنار این آدم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

غیرتش به اینه 

میگه چشمم به ناموس مردم نیست

نکنه خدای نکرده یکی به ناموسم چشم بندازه

میگه تو خود قران نوشته مسائل ناموسی تو همین دنیا پس داده میشه

از این بیشتر هست؟

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

ازچی دلت می گیره از اینکه بهت احترام میذاره ؟برات ارزش قائل ؟بهت اعتماد داره ؟دوست داره ؟به این نتیج ...

آخه پیش اومده کسی حرکت یا حرفی زده و همسرم مثل ماست نگاش کرده

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
سندروم استکهلم

دلم میسوزه با پارانویید اشنایی ندارن هنوزدوق میکنن جالبه؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

چرا بعضیاتون گارد گرفتین مگه گفتم کتک بزنه فحش بده 

منظورم این بود وقتی حواسش بهتون هس که کسی تیکه نندازه 

اذیتتون نکنه ...

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
منظور استارتر؟جسارتا شما علم غیب دارید که منظور استارتو فهمیدین ولی بقیه اشتباه متوجه شدن؟!

استارتر چه توضیحی راجع به غیرت داد؟

همه کاربر ها خود به خود رفتن به سمت تعصب و تحجر

حق با شماست ، باید میگفتم از نظر من.

غیرت فقط اونجا که به زنش تیکه میندازن مرد هم به لباس زنش گیر میده 😍

ایشون غیرتی نیست 

بیمار و متعصبه 

انقدر چیزای عجیب از زنای این سایت دیدم که

هعی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.