2777
2789
عنوان

خاطرات غیرتی شدنای پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 48 پست
استارتر چه توضیحی راجع به غیرت داد؟همه کاربر ها خود به خود رفتن به سمت تعصب و تحجرحق با شماست ، باید ...

دقیقا چون توضیحی نداد پس تعبیر شما هم درست نبود 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

و جامعه هم به بهانه ی غیرت بهش فضاش رو میدهبرعکس اگر زن حساس بشه بهش میگن حسود غرغرو شکاک...

جامعه رو منو شما میسازیم

وقتی ما معنی متفاوتی از غیرت ارائه بدیم ، دید عمومی هم فرق می‌کنه.

این جامعه فعلی ما خیلی چیز هارو غلط و غلوط فهمیده.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جامعه رو منو شما میسازیموقتی ما معنی متفاوتی از غیرت ارائه بدیم ، دید عمومی هم فرق می‌کنه.این جامعه ...

امقدر خیلی چیزها تو این جماعه اشتباه هست که غیرت کرد برام تو اولویت صدم هم نیست

جامعه رو منو شما میسازیموقتی ما معنی متفاوتی از غیرت ارائه بدیم ، دید عمومی هم فرق می‌کنه.این جامعه ...

هدفم و منظورم از تایپک اصلا چیزایی که بیشتر کاربرا گفتن نبود 

فک کنم فقط شما متوجه منظورم شدین 💚

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃