2777
2789

چندماهی میشه که شروع کردم

چندسالمه ؟ اواسط دهه ۲۰ زندگیم

قبلا نمیخوندم یعنی کلا اعتقادی نداشتم به نماز ، فکر میکردم با مدیتیشن و شکرگزاری نوشتن کار نمازو میتونم سر هم بیارم

ولی الان میخونم با همه بدیام با همه نواقصم

اول وقت خوندنش پر انرژیم میکنه 

دقیق ترم کرده

خدایا شکرت که سعادت دادی که تنها کسی باشم که تو خانواده نماز میخونه 

دعا کنید که ادامه داشته باشه ❤🦋

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نماز ، ته عاقبت بخیریه😍

همین فرمون برو جلو که خیررررش و میبینی

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

ترکش نکن فاصله نگیر وقتی این همه آرامش داری ازش دور نشو

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

چهارقل زیاد بخون که شیطان ازت دور باشه ، شیطان از نماز خیلی بدش میاد هر وسوسه ای میکنه از تنبلی تا هر فکری که نذاره

تو این روزگار بهت عنایت شده که رفتی سراغ نماز ، الان روزگار فریاد بی دینیه ، تو جزء کسانی هستی که بهت نظر شده ، قدر بدون و جلو برو ، نه برگرد نه درجا بزن