2777
2789
عنوان

رشته رادیولوژی خوبه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 66 پست
علوم آزمایشگاهی درساش خیلی سخته کار بسیار مهمی هم انجام میده چون اگه جواب آزمایش مریض نباشه درمان اص ...

دقیقا واسم سواله چرا به این رشته انقدر کم بها داده شده درحالی که خیلی حساس و مهمه🤦‍♀️

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه بیکارم از سر بیکاری دارم فکر میکنم چی بخونم بدون کنکورم باشه بازارم داشته باشه

من برای حال روحیم میخوام

دوست دارم معلم شم

عاشق معلمیم

دیوانه وار

خانه شماره 12 میدان گریمولد
دقیقا واسم سواله چرا به این رشته انقدر کم بها داده شده درحالی که خیلی حساس و مهمه🤦‍♀️

واقعا گناه دارن من دلم براشون میسوزه ، سخت ترین درسا رو میخونن و مهم ترین کار رو انجام میدن اما بهشون بها نمیدن

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
ببین رشته های تجربی همه با کنکوره حتی ازاد ، این یک دوم اینکه تا جایی که من می‌دونم فیزیوتراپی خیلی ...

حتی دانشگاه علوم تحقیقات تهران؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
ببینا چه مارو گول زده😆 منم داشتم فکر میکردم برم بخونم چون خوشم از رشته های تجربی🫠

رشتت چیه مگه؟ 

احتمالا چون از همه جا بی خبری اونم پیچونده تورو 😂☺️

علوم تحقیقات که علوم پزشکی نیست؟ هست؟

نه طرفای اون محدوده که نزدیک بهش باشه دانشگاهی هست که ازاد باشه و فیزو هم داشته باشه که میگی اصلا فیزیو تو ازاد نیست

نه طرفای اون محدوده که نزدیک بهش باشه دانشگاهی هست که ازاد باشه و فیزو هم داشته باشه که میگی اصلا فی ...

ببین اگه فیزیو تو آزاد باشه کنکور داره و رتبه خوبی میخواد 

رشتت چیه مگه؟ احتمالا چون از همه جا بی خبری اونم پیچونده تورو 😂☺️

به من نگفته اصلا چون حدس میزده لو بره خیر سرم دانشگاه رفتم حسابداری بودم

ببین اگه فیزیو تو آزاد باشه کنکور داره و رتبه خوبی میخواد

پس کلا چرت گفته چون دیپلمش خریده این چه برسه کنکور بده و رتبه ی بالا بیاره