2777
2789
عنوان

رشته رادیولوژی خوبه به نظرتون

349 بازدید | 66 پست

بازار کارش چطوره کسی خونده و میدونه بگه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
آره خوبه

حقوقش چقدره میدونی😅

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستام خیلی راضین

تهران ۲ تا بیمارستان خصوصی کار میکنن همزمان هم دارن ارشد میخونن

ماهی ۴۰ درمیارن حدودی

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

آره خوبه ، فیزیوتراپی هم خوبه

خطرناک نیست؟ چون همه اش با اشعه سروکار داری😶؟

دوستام خیلی راضینتهران ۲ تا بیمارستان خصوصی کار میکنن همزمان هم دارن ارشد میخوننماهی ۴۰ درمیارن حدود ...

جداااا از پرستاری بیشتره حقوقشون یعنی!

میای بیرون که برای همین فیزیوتراپی رو گفتم

میگفتن بازم خطریه فیزیوتراپی به نظرم واسه مردا مناسب تره

جداااا از پرستاری بیشتره حقوقشون یعنی!

اره بابا جای رشدشم بیشتره

چون با اشعه کار میکنن تو حقوقشون حق اشعه میگیرن

بخاطر همین اشعه هم سالی ۲ ماه مرخصی دارن در حالی که بقیه ۱ ماهه مرخصیشون

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

اره بابا جای رشدشم بیشترهچون با اشعه کار میکنن تو حقوقشون حق اشعه میگیرنبخاطر همین اشعه هم سالی ۲ ما ...

ولی خطرناکه☹

ولی خطرناکه☹

والا خودشونم میگن ما فقط بیرون نشستیم دکمه میزنیم خطری نداره و راضین