2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 122 پست
من راحت جدا نشدم دوسال عقد بودم تو دوسال به اندازه ده سال پیر شدم همه توانم رو گذاشتم درست نشد

عزیزم شمارو نمیگم. یه مورده دیگه بود تاپیک شمارو دیدم یادم افتاد و اینکه شما جسارت داشتی و پارو دلت گذاشتی کلی ارزشمنده. خیلیا به خاطر وضع مالی پسره خودشون خار میکنن و تحمل 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر مشخص نبود به هیچ وجه .

آداب معاشرت...درک و منطق...نحوه صحبت کردن تو یک ماه معاشرت و صحبت با هدف مشخص میشن...مدیریت مالی که  با توجه به درامد حدودی و داشته هاش تا حدی قابل حدسهه...چحور میگی به هیج وجه مشخص نبوده!

تو مغروری همین ببخشید بدت نیاد

دیدگاه بقیه حس منو به خودم عوض نمیکنه گلم که بدم بیاد ... 

اما دیدم سنتون رو زدید ۳۶ آدمی به این سن غرور رو نمی‌شناسه یا محبت رو به هرچیزی ترجیح میده؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

منم از نظر روحی خیلی داغونم ... انگار دیگه نمیتونم به هیچ مردی فکر کنم تا آخر عمر البته هنوز درخواست ...

خیالت راحت میکنی 😂

منم موقع جدایی فکر میکردم دیگه همچین مردی تو زمین وجود نداره و تموم شد 

ولی بعدا فهمیدممم خیلییییی بهتر ازش وجود داره خیلیییی

آداب معاشرت...درک و منطق...نحوه صحبت کردن تو یک ماه معاشرت و صحبت با هدف مشخص میشن...مدیریت مالی که ...

این مسایل کاملا قابل کنترل هستن به صورت موقت.

معذرت خواهی به درد نمیخوره جنم باید داشته باشه که درست کنه که نداره من لنگ معذرت نیستم لنگ حل شدنم

تو که تصمیم تو گرفتی یه مدت دیگه  ام صبر کن چون هنوز دوسش داری میگم   

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خیالت راحت میکنی 😂منم موقع جدایی فکر میکردم دیگه همچین مردی تو زمین وجود نداره و تموم شد ولی بعدا ف ...

ولی از نظر محبت با همه مرد ها فرق داشت

مثل فیلم ها ... 

خیلی حس بدیه که با همه وجود می‌دونم باید برم ولی دلم گیره

تو که تصمیم تو گرفتی یه مدت دیگه ام صبر کن چون هنوز دوسش داری میگم

آخه هیچ حرفی از موندن نمیزنه 

فقط گفت چندروز فرصت بده خودمو جمع کنم همین 

من برم بگم بیا بهت فرصت بدم؟

چقدر دیدگاه بچگانه ای دارید ...

عززیزم چه ربطی به دیدگاه من داره. چیزی ک دیدم و شنیدم همین هست. فقط من نمیگم. همه کسایی ک در جریانن همین نظرو دارن. وگرنه چه دلیلی داره یه دختر 17 ساله از روستای  شهرستان بیا به یه پسره 35 ساله به تهران

عززیزم چه ربطی به دیدگاه من داره. چیزی ک دیدم و شنیدم همین هست. فقط من نمیگم. همه کسایی ک در جریانن ...

هزار دلیل ممکنه داشته باشه که در مخیله شما هم نمیگنجه...

تنها چیزی که من می‌دونم اینه قضاوت کار درستی نیست ...

یه ضرب المثل فرانسوی هست میگه همه چیز به همه چیز بستگی داره پس هرگز نمیشه قطعی نظر داد

آخه هیچ حرفی از موندن نمیزنه فقط گفت چندروز فرصت بده خودمو جمع کنم همین من برم بگم بیا بهت فرصت بدم؟

نه منظورم اینه که زمانی برا طلاق اقدام کن که بعدش مطمئن باشی پشیمون نمیشی از کارت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ولی از نظر محبت با همه مرد ها فرق داشتمثل فیلم ها ... خیلی حس بدیه که با همه وجود می‌دونم باید برم و ...

😂😂😂برای منی که همه خانوما حسرت عشقی که بهم داشتو میخوردن نگو عزیزم 

ایناا فیلمههه مهم جنمه بتونه زندگیشو حفظ کنه 

علاقه چه ارزشی داره که جنگیدنی توش نباشه 

عجیبه ادمی که بلد نیس صحبت کنه یا اداب معاشرت نمیدونه تو جمع و ارتباط دونفره چجور کنترل میکرده؟اینا ...

نمیدونم منم هنوز متوجه نشدم ...

حتی خانوادش هم اون اوایل یه جور دیگه بودن چندماه بعدش به طور عجیبی عوض شدن