2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 122 پست

ببین عزیزم هیچ آدمی بی عیب و نقص نیست هرکی بلاخره یه مشکلی داره .مشکلاتی رو کع قابل هضم و تحمل هست رو  حل کن 

بخدا زندگی سخت تر و از این حرفا هست بخدا من چیزایی به چشم دیدم وکشیدم اما به خاطر بچهام صبر کردم و اینکه زندکی بعد طلاق خیلی سخته نمیخوام دشمن شاد بشم همه حسرت زندگی منو دارن اما از دلم خدا خبر داره ...

البته خب شما نامزدی شرایطت با زندگی من فرق میکنه هر طور راحتی گلم 

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
اگه بی عرضه بود کار درست رو کردی با آدم بی عرضه نمیشه زندگی کرددددد

حتی الان که میبینه زندگیش داره از دست می‌ره عرضه نداره بگه حلش میکنم

دستای منو گرفته بود تو دستاش اشک می‌ریخت بدنمو بو‌میکرد چشامو نگاه میکرد بلند بلند گریه میکرد 

هی می‌گفت یعنی دیگه نمیتونم بوت کنم؟

قربون صدقه میرفت

هی می‌گفت نفهمیدم چه جواهری داشتم چه فرشته ای داشتم 

می‌گفت بمیرم برات اینقدر آزار دادمت

ولی یه کلمه نمیگه ببخش منو برگرد درستش کنم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پشیمون نیستی ؟همسرم خیلی عاشقم بود خیلی از رفتارها ی که خانما تو حسرتش هستن حتی تو خواب نمی‌بینن رو ...

واااای داری زندگی منو میگی 

توی جمع یسری رفتیم اینقدر تحویل گرفت منو همه خانوما برگشتن به شوهراشون گفتن ببین چطور هوای خانومشو داره...

نه پشیمون نیستم من به ته خط رسیدم 

دیدم اگر ادامه بدم بعدا مجبور میشم با بچه جدا بشم برا همین زودتر تصمیممو گرفتم و خداروشکر میکنم که بچه ایی در کار نیست

چقدر سخته درکت میکنم 😔😔😔 منم شوهرمو خیلی دوس دارم عاشقش بودم انقد بهم خیانت کرد از عشقش کم شد اما از بین نرفته هنوزم نمیتونم ازش دل بکنم جدا بشم آفرین بتو ک شهامت داشتی 

بازم میگم درکت میکنم امیدوارم هرچی خیرته پیش بیدد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چجوریه بعضی ها اینقد راحت جدا میشن ولی خیلیا دیگه میشناسن با 15 سال اختلاف سنی بااین ک میدونه پسره ا ...

من راحت جدا نشدم 

دوسال عقد بودم تو دوسال به اندازه ده سال پیر شدم همه توانم رو گذاشتم درست نشد

ببین مسخره ترین چیزایی رو که یه بچه هم می‌دونه من باید با هزار سیاست باهاش حرف میزدم که یاد بگیره مد ...

روز اول چرا انتخاباش کردی عیب هایی که میگی خیلی واضحا تو چند جلسه برخورد مشخص میشن

واااای داری زندگی منو میگی توی جمع یسری رفتیم اینقدر تحویل گرفت منو همه خانوما برگشتن به شوهراشون گف ...

مجدد ازدواج کردید؟

روز اول چرا انتخاباش کردی عیب هایی که میگی خیلی واضحا تو چند جلسه برخورد مشخص میشن

خیر مشخص نبود به هیچ وجه . 

پشیمون نیستی ؟همسرم خیلی عاشقم بود خیلی از رفتارها ی که خانما تو حسرتش هستن حتی تو خواب نمی‌بینن رو ...

علت دروغگویی ترس از گیر دادن  با این حسی که هنوزم بش داری کاش طلاق نمی گرفتی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷