2777
2789
عنوان

ممکنه یکی که یازده سال ازت بزرگتره بهت علاقه مندبشه😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست
نههههههههههههه ب قران مجید اصلا حسی ندارم بهش😐

در کل زیاد درگیرش نشو تمام چیزایی که گفتی عادی بود

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بله دقیقا

ممنون که جواب دادید عزیزم

خوشبخت بشید

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در کل زیاد درگیرش نشو تمام چیزایی که گفتی عادی بود

😐ب جان خودم درگیرش نیستم فقط مشکوک شدم ک بهتره توهم نزنم چیزی نیست 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
حوصله نداشتم بخونم ولی منو دختر داییم و دختر عمم و خواهر شوهرم با 13سال اختلاف سنی ازدواج کردیم

زیادههه، شما راضی بودین؟ 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
زیادههه، شما راضی بودین؟

والا همه ما راضیم حداقل بجز دختر عمم همه مشکلی ندارن بستگی داره ما به چهره ک اصلا اختلاف سنی مون مشخص نیس به رفتار اخلاق خیلی شبیه هم هستیم تقریبا عقاید مون یکیه طرز زندگی مون یکیه ولی من دهه هشتادی از اون دهه شصتی توقع محبت‌ ابراز کلامی زیاد هستم همچین چیزی وجود نداره چون اهلش نیس

والا همه ما راضیم حداقل بجز دختر عمم همه مشکلی ندارن بستگی داره ما به چهره ک اصلا اختلاف سنی مون مشخ ...

وای من بدون این نمیتتتتونم